perjantai 20. heinäkuuta 2012

parempi ruoka

oh.
grillasin ite possua kun muru ei ollut käytettävissä.
tuli aika uskomaton setti. mä onnistuin! hatunnosto ihmiselle joka ei syö porsasta. paitsi joskus, kuten nyt.
grillimötkön onnistumiseen tarvittiin se sisäfile, jotain valkosipuliöljyä ja jotaki havajilaismaustetta, neljä sytytysyrityskertaa, lonkero, tupakka, kesäilta ja koira.
ja se fiilis kun teet jotaki jännittävää. ekaa kertaa.

siihen sivuun jos paistelee keitettyjä uusiaperunoita, kesäsipulia,
kaataa mukaan kermaa ja soijakastiketta ja livauttaa sekaan herneitä, niin on koossa aika uskomaton illallinen!
KJEU! (KokeileJosEtUsko!)

mulla kun nää syömisasiat jää jotenkin junnaamaan, niin nyt oon juuttunut mozzarellaan. (kokeilin myös männäiltana siivun possua ja puolikkaan palleroisen mozzarellaa, pelkilteen. melkei teki mieleni rakentaa niistä semmoi torni. ja kyllä! siitä tulee ehkä uuden asuinalueeni, tämän kaljaajuovien suomalaishillbillyjen kansoittaman seudun uusi ruokahitti. jahka pääsen sitä naapurustoon mainostamaan. takaan. hittoon kasvikset ja karppaus! nyt syödään niinkun vantaalaiset!)


no ei vaiten. kuivankesänoraville sopii paremmin tää.
mozzarellaa ronskeina kuutioina, yks uusi peruna keitettynä, salaattia, pähkinöitä, chilitonnikalaa.
ai jeesus! mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti