sunnuntai 23. toukokuuta 2010

hiljasta on...

ollut blogirintamalla.

hiljasuutta on aiheuttanut helle, joka on ajanut meidät ihanaan ulkoilmaan. poikuli on ruovitellut ruohikossa ja tutkinut hiekkaa. ruttunaama on juurtunut kiinni hiekkalaatikkoon, siellä rakennellaan linnoja ja tehdään ruokaa. mamma alkaa oleen aika ruskea iholtaan.
ihania päiviä, kasvimaata, pihakahveja, ystäviä kylässä, sorsanpoikasia, tulppaaneja, oravia.
viinilasillisia pihakeinussa.
hanami-juhlat.
kotieläinpuisto ja puistojuhlat.
rankkasade.
ukkonen.

hiljasta on ollut kotosalla myös aikuisten välillä. koska yhdessä ei olla oltu vuositolkulla, paljastuu pieniä ylläreitä toisesta pitkin matkaa. molemmat tekee edellisiin elämiin perustuvia johtopäätöksiä toisesta, eikä niillä välttämättä ole todellisuuspohjaa tässä elämäntilanteessa. toisen sanomiset otetaan väsymystilassa vittuiluna ja soppaa on hämmennetty nyt muutamaan otteeseen.

eilen laitettiin himpulat unille seiskan jälkeen, ja nakitettiin esikko passiin kera leffan, futispelin ja naksujen ja sulkeuduttiin omaan huoneeseen katselemaan kaksin leffaa. leffan päälle muru koetti käydä nukkumaan, mutta minä en pysty olemaan enkä elämään jos asioita on selvittämättä ja välillä tuntuu kitkaa. joten alotin taas länkyttämisen samasta aiheesta. tälläkertaa keskustelussa tuntui olevan enemmän järkeä ja vähemmän negatiivista latausta, ja tuntuu että vihdoin meni asia perille molempiin suuntiin. ja vihdoin kun päästiin halailu- ja pussailuasteelle, kuului lastenhuoneesta tutun "erotiikantappajan" raivoisan huudon alkutahdit. esikko kävi hienosti poikaa tutittelemassa alkuun, kuulin, mutta mammaahan siinä tarvittiin kietomaan kapaloa. tämä on niin tätä ;)

muru on parhaimmillaan paras ihminen joka mun kohdalle on sattunut. empaattinen, huumorintajuinen, hellä ja vilpitön  mutta sitten jääräpäisyydessään ja periaatteellisuudessaan vailla vertaa...

karikatyyrinomaisesti voidaan kysyä, että jos maito on tänään kaupasta loppu, ja hermostut sen saamisen hankaluuteen, tekisitkö sinä periaateepäätöksen ettet ikinä enää osta maitoa? - minä taidan tietää yhden joka saattaisi tehdä. ja ehkä toisenkin...
no joo. maalaiset.
rakastan. silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti