sunnuntai 22. tammikuuta 2012

hulinat ja hirviöisä

kyl mä maar sanon että jollaki on äly välähtäny kun se on keksiny liikuntahulinat! meillä täällä lähiöslummissa on kattokaas semmoi systeemi, että joka sunnuntai kasataan liikuntavälinettä kerrakseen urheiluhalliin, ja sinne saa mennä pelmuamaan penskojensa kanssa.
todella upeeta!

mein nappulat on siellä ihan onnessaan. ryömivät, hyppivät, hilluvat ja heittävät palloa. tekevät tunneleita, roikkuvat köysissä jne. perusliikuntaa, kyllä.

propsit apinoille taas tästä reissusta. ne oli meinaan kun herran enkelit siellä*. eli kaikilla oli hauskaa. huomasin myös siellä tänään, että poikaa vähän jännittää korkeat paikat, joten ehkä on elokuisesta voltistaan jotaki oppinut. luojalle kiitos siitä! nauratti vaan kun ovat niin mein lapsia mokomat. tykkäsivät eniten juosta ympyrää ja pelata jenkkifutista. hih.



kurjaa vaan oli huomata kuinka joltain vanhemmilta puuttuu täysin psykologinen silmä lastensa suhteen. hirveää tylytystä vanhemmalta herrasmieheltä viisvuotiasta poikaansa kohtaan kotiinlähdön tiimellyksessä. ruttu tuijotti monttu auki moista sättimistä, jouduin ihan sanomaan sille, että kuten huomaa, ei kaikki aikuisetkaan ole ihan fiksuja**. huoh. lapsi raasu.

*lukuunottamatta yhtä mun tekemää loistavaa jenkkifutistaklausta, josta ruttu vähän hermostui.
** musta on täysin kohtuutonta isolta mieheltä haukkua viisivuotiasta a) vellihousuksi b) itkupilliksi c) tyhmäksi ja sanoa ettei se ikinä pääse uudelleen tuonne, koska alkoi itkemään kun veljelleen pelissä hävisi. "että kenen vika tappio oli? häh? sun oma vikas! mitäs oot niin saamaton ja luovutat heti!"  halvatun sekopää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti