maanantai 4. kesäkuuta 2012

mitä me sanotaan?

mitä me sanotaan siel päiväkodis? ku sä sanoit että ne on tiukempia täällä, ja menee enemmän lain kirjaimen mukaan, nii ooksmä joku tuttu tai ystävä, vai miten?
- voi helvetti sun kanssa mitä sä oikein horiset!
mutta... mutta... mä aattelin.
 - vittu. mä olen äiti, ja sä olet äiti, ja jossei se niille kelpaa, tai joku käy nikottelemaan, niin mun lapset vaihtaa päiväkotia. niin simppeliä se on.

(puhelimessa siis p.k.:n johtaja sanoi ettei täällä alle 18v esim. missään tapauksessa saa hakea lapsia päiväkodista, ei edes mun kirjottamalla "mun vastuu"-lapulla, vaikka helsingissä se on onnistunut mukisematta. periaatteessahan niillä ei ole oikeutta antaa esmes tietoja lapsista muille kun laillisille huoltajille, mutta musta sosiaalinen vanhemmuus on pätevä jos me niin sanotaan että näin on. oli adoptioprosessi käyty tai ei. eikä me voida missään tapauksessa olla ees tän alueen ainut lesbopari jolla on lapsi... tai jos ollaan, niin harjoitelkoon sit katsomaan asioita uusin silmin. se on niiden hommaa.)

2 kommenttia:

  1. Nehän ei sitä mistään näe onko esim ihan heteroavoliitossa syntynyt lapsi perheen miehen laps tai tunnustettu, joten ootte vaan ihan hiljaa koko jutusta, mä oon M ja täs on mun vaimo ja sillä hyvä.

    Meidänkin tarhalla on tosi tiukat säännöt mut käytännössä niistä kyllä joustetaan ja ne menee elämän mukaan.

    VastaaPoista
  2. joo, siis ei siinä mitään. mä en todella ala missään pelleileen tai oleen muuta kun olen. kysyin onko niille väliä mitä ruksin lapuista, ja vetelin sitten ronskisti "yhteishuoltajuus" niihin :) sanoin ettei adoptioprosessi ole edennyt mihkään, mutta näinhän me eletään...

    VastaaPoista