tiistai 25. syyskuuta 2012

siksikin rakastan sitä

huoh.
oltiin sunnuntaina mun vanhemmilla syömässä.
me tehtiin kreikkalaisia herkkuja, ja muru paistoi pihvit.

musta oli niin sulosta kun se oikeen spennaili miten se onnistuu, vaikka kyseessä oli mun vanhemmat! ne tavalliset tahvot, jotka syö mitä syö. eikä paljoa muutenkaan jäykistele.

musta oli sulosta että se, että sais niille hyvää ruokaa tehtyä, aiheutti murussa jännitystä.
lii-kut-ta-vaa.

muru muutenkin tsemppaa mua pitään yhteyttä mun vanhempiin enempi, vaikka niiden arvot poikkeaa mun omista aika kovasti. se uuvatti sopi niiden kanssa myös oopperaillasta. voi jeesus! *

muru myös ripusteli faijan kanssa sen uuden taulun seinään.
ja muistaa aina sanoa että "kivaahan niiden kanssa oli, taas."

mun lapsuudessa vois olla katkeruutta aiheuttaviakin elementtejä, mutta en pysty sille mitään, että rakastan mun vanhempia tosi kovin.
ja siksikin rakastan tuota naista, koska se pitää mun vanhemmista.
niinä ihmisinä millasena se ne tuntee.

(*serkun häissä kun oli sen drag-kouhkaus, ruvettiin puhumaan taiteesta, jota ei kaikki aina ymmärrä, ja kuinka kullakin on makunsa. tämä johti faijan päivittelemään kuinka ooppera on turhaa, ja murun yllyttämään sen lähtemään sinne. "no jos saat mutsin lähteen, nii mennään kyllä." vastas faija. ja mutsihan innostu. voi paska. joudun oopperaan. mun vanhempien kanssa.! kääks!!!)

4 kommenttia:

 1. sniff, ei tämmöstä hömppää sais lukea :)

  VastaaPoista
 2. :D voin kyllä nopeella skannauksella keksiä pahempiakin kohtaloita kuin joutua oopperaan. Suosittelen Toscaa tai La Traviataa, molemmat on sellaisia kivoja ns. "helpompia". Ja Tosca erityisesti on i-ha-na. Vaikka Taikahuilu saattaa houkutella, mutta se on meillä oopperassa vähän mölö. Viulua soittavia leijonia ja jotain ihan pimeitä avaruusjuttuja. En suosittele. x)

  Terkuin oopperanystävä :)

  VastaaPoista
 3. voi kukkis! liikutuiksä?

  ja kiitos vinkeistä, oopperanystävä! mä oon kerran ollu, mutta tällä adhd-luonteella oli sairaan vaikeeta, ja meni hermo kun ne laulo samat asiat sataan kertaan. "onko tämä leipä? leipäkö tämä on? tämäkö on leipääääääää???" :D mutta yritetään, jos tosiaan löytis jotaki vauhdikasta ;)

  VastaaPoista
 4. Joo. :D Just ton takia kannattaa varmaan olla tarkkana sen suhteen mitä menee katsomaan. Ja siis _lähes_ kaikki oopperathan on juoneltaan ihan idiootteja. Se pitää vaan hyväksyä, ja koittaa keskittyä kivaan musaan.. x)

  VastaaPoista