perjantai 8. lokakuuta 2010

ams.

koska mun henkilökohtaset fiilarit kyntää kolmesta, tai neljästäkin syystä pohjamutia, enkä jaksa niitä tässä juuri vatvoa, sukellankin miellyttävämmille ajatuspoluille.

kuusi päivää.
aamulla mietin että vielä kuusi päivää, ja istun lentokoneessa matkalla kohti amsterdamin iloja. olen tsekkailut muutamat kirppikset ja yhden antiikkitorin "to go"-listalle valmiiksi. aion myös nukkua. juoda aamukahvini rauhassa ja hohhailla kaupungilla päämäärättömästi, miettimättä kenenkään päiväuni- tai ruoka-aikoja, tai hampomisia, kakkavaippoja. syödä kun itseä nälättää, ja just sitä mitä itsen tekee mieli. ottaa lasin viiniä jokaisena iltana. syödä herkkuja keltään salaamatta. valvoa myöhään ilman katumuksen häivää.

suorasukainen muru ilmoitti että edessä on p&ps-reissu. liiemmälti sen koodisanoja avaamatta, se uskoo etten juuri hotellihuoneesta ulkoilemaan pääse. sen mielestä kun on hankittu laatuaikaa kahdenkesken, se käytetään laadukkaasti kahdenkesken, siihen ei antiikkitoreja, latteja tai nähtävyyksiä tarvita.

kävi miten kävi suunnitelmien suhteen, loma otetaan vastaan ilolla.

mondon amsterdam-opas on jo hiirenkorvilla.
vaatteet käytännössä mietitty. (ainoastaan kaunista, ei mitään käytännöllistä!)
kaupunkia netistä fiilistelty.
passit etsitty.
rahaa hankittu.
hotellihuoneen sisustusta arvuuteltu.
lentoa alettu jännittämään.
hinkuleille mamien kuvat lutattavaksi tilattu.
lapsenvahdit pätevöitetty.
koiravahdit hankittu. 

sieltä se tulla taapertaa. aikuisten oma reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti