tiistai 19. lokakuuta 2010

amsterdam, eiku päivi!

piti kirjoittamani amsterdamin reissusta, mutta tsekkailin juuri mailini pitkästä aikaa. päivi lipponen oli vastannut "hyvät kansanedustajat"-postauksessani esittelemääni mailiin jonka lähetin yhdeksälle kansanedustajalle.

päivin vastaus alkoi itkettää mua. niin kovasti se liikutti. hänestäkin on väärin että laki tuli voimaan taannehtivasti. lakiin hän ei usko muutoksia saatavan, vaikka selkeästi esittämäni näkökulma ei ole valmisteluvaiheessa tullut esille. mutta. päivi kirjoitti yrittävänsä saada kohdallani jotain poikkeavaa aikaan.

oi tauti.
ehkä vaan kauniita sanoja, tai ehkä hän todella ottaa asian jossain yhteydessä esille.
jo pelkästään se että hän on lukenut mailini, ja vaivautunut vastaamaan on musta hienoa.
jo ajatus siitä että joku on asiassa mun puolella, ja joku takaporttikin saattais aueta, saa mut valtavan tunnekuohun valtaan... tsiisus.

2 kommenttia:

  1. Toivon sydämestäni, että Päivi asiaan kykenee jollain tavalla saamaan muutosta :) Ja mukavaa huomata, että niitä kivoja palkkoja nauttii sellaisetkin ihmiset joille äänestäjät ovat sen verran tärkeitä, että vaivautuvat vastaamaan :)
    Tsemppiä teille!
    H

    VastaaPoista
  2. Päivejä on moneen junaan :) Otsikko vei ajatukset vähän toisen suuntaan. Tuostakaan Päivistä ei oo oikein selkoa saanut, mutta ainakin tässä asiassa siis sydän ja aivot paikallaan.

    VastaaPoista