sunnuntai 7. marraskuuta 2010

kymmenen neliötä, apua!

hemmeti.
mein talohaaveet jota ollaan tässä pyöritelty, siirtyi hiukka tulevaisuuteen päin, koska mummeli, jonka taloon me ollaan suunniteltu muuttavamme, on päättänyt pysytellä omassaan niin kauan kuin mahdollista. ihan oikein mummolta, ja jättää meille aikaa sorvata pläänejä ja keräillä varantoa...

paitsi.

koska nyt luulen että tässä asustellaan kolmiossa ainakin pari vuotta vielä, niin pitää vähän järkkäillä ja älyynnyttää näitä neliöitä. 70 neliötä viidelle ihmiselle ja kolmelle koiralle on aika tiivistä asumista. huolimatta maailman parhaasta pohjaratkasusta, on tässä hiukan huonekalujen ja säilytyssyteemien suhteen sorvattavaa edelleen .

lastenhuone on vähän nyt murheenkryyni. sinne on jäänyt (lapsille annetut) muuramen lipastot, jotka on toki kauniit ja arvokkaat, mutta niin epäkäytännölliset. (myytävä sanon minä!) samoin kolho vaatekaappi sais mennä. haluaisin yhden seinän täyteen hyllyä, ja mieluusti liukuovet, ettei ovien aukomiseen tarvita tilaa. yksi seinä on kokonaan ikkunaa, ja toiselle kun tulis täysmittanen kaapisto, jättää se kaksi seinää vapaaksi sänkyjen sijoitukselle. tilaa huoneessa on noin 10 neliötä, sänkyjä kolme. hmmmm... ideoita anyone? esikko nukkuu parvella, mutta on alkanut sitä vihaamaan. sohvasängystä haaveilee... apua!

mitä ihmettä mä teen? suurperheiden äidit tai muut nerot järkkäilijät, auttakee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti