tiistai 7. helmikuuta 2012

lihavuus

ei ei ei!!!!

voi saakeli. alkaakohan rutulla menkat? se on niin moody että oksat pois...
se alkoi itkemään ettei halua muuttua aukusti lihavistoksi (jali ja suklaatehdas-sadun lihava poika).

keskustelu alkoi siis siitä, ettei veikka jaksanut syödä koko annosta ruokaa. ja sanoin ettei tarvitse, jos ei ole nälkä. kaksi lusikallista riittää kaksivuotiaalle stopin kohdalla.

ruttu sanoi ettei hänenkään olisi kannattanut syödä, koska maha on täynnä, ja hän jo omasta mielestään aikamoisen pumpula. ja että kohta hän muuttuu aukusti lihavistoksi, eikä todella halua sitä.
että jos hän ei söisi joka päivä, joka toisena vaan.
tai jos ei menisi sen kaverin luo leikkimään jonka kotona aina tarjotaan karkkia. ja samalla viisivuotias itkee maailman surullisinta itkua.

herramunjee!

koitin rauhallisesti selittää että ihmisiä on eri muotoisia. mutta että kaikki on hyviä silti. jotkut on isompia, toiset luisevampia.
ja että aukusti lihavistolla on varmasti terveysongelmia toki lihavuutensa vuoksi, ja siksi en anna kenestäkään tulla lihavan tässä talossa. että kotona syödään vaan terveellistä ruokaa, ja että herkkujakin tarvitsee toisinaan, että mieli pysyis hyvänä. ja että aukusti varmasti on syönyt vaan karkkia ruuan sijaan...

huoh. sanokaa että tää oli joku mielen kuohahdus, eikä ton ikäsellä voi olla mitään ulkonäköpaineita. pliispliispliis. ei vääristyneitä naisvartalon kuvia ton ikäselle reippaalle pumpulalle. ei. 

2 kommenttia:

  1. Meil on 9-vuotiaalla hirvee hätä omasta painosta ja muutenkin. Huuli pyöreenä kuuntelin pahaa mieltä.

    VastaaPoista
  2. :O Voi että! Ei soisi nappuloille vielä tuossa vaiheessa moista stressiä. Höh.

    VastaaPoista