lauantai 11. helmikuuta 2012

turhasta kinaaminen

palas yhden viestin johdosta mieleen toi turhasta kinaaminen.
mä en ymmärrä kuka sitä jaksaa. haastaa riitaa pienestä. pilata ehkä illan, tai jopa kaksi, mitättömän pienen asian vuoksi

mä olen varmaan vittumainen kitisijä ja inttäjä parisuhteessa kaikkinensa, mutta mitään draamaa mä en elämääni kaipaa. emmätiedä oonko rauhottunut toisen lamaannuttavan mökötyksen/puhumattomuuden edessä, vai eikö meillä vaan ole riitelyn aiheita. veikkaan typeränä optimistina jälkimmäistä ... wirn.

toki mua (usein) vituttaa. ihan pikkuasiatkin. mutta yleensä haistan itsestäni pms-oireet siinä kohtaa. on kuule jumalattoman huojentavaa hokea mielessään haistakusipääpaskaa, sen sijaan että vetäis jotkut teatterit pystyyn.

oon huomannut että mut saa raivostumaan herkästi laineille jotka alkaa:
- musta on äärimmäisen typerää kun sä...
- mitä ihmettä sielä tapahtuu... (liittyen yleensä koirien teutarointiin)
- kun noi tein temperamentit...
- ei sun nyt tartte... 

noista mä hitto niin näen punaista, ja hoen tuhmia mielessäni, mutta koitan saada suusta ulos mielummin jotaki rakentavaa, kun alkaa veistelemään ärsyttävää vastinetta.  osaan mäkin olla ilkeä (luulen) mutta harvoin tahalleen viitsin.

muru on rauhaa rakastava hahmo kaikenkaikkiaan. eikä yhtään tykkää riidellä. se on ystävälleen kerran aikojen alussa sanonut, että meille tulee riitaa ainoastaan siitä että mä olen tottunut tekemään kaiken itse, ja kaiken muiden puolesta. ja jos tästä taaksepäin kelataan, niin kyllä. siihen kaikki problematiikka tässä suhteessa on kiteytynyt. eniten siihen, että olen aina lapseni itse huoltanut, ja niiden asioissa en näe järkiratkaisuja ennenkun muru karjuu niin että ikkunat helisee. mä vaan vedän tunteella, ja se ei aina näiden nuorempien kanssa toimi.

musta olis helkkarin vierasta vaan alkaa tekemään draamaa toisen menoista (kun molemmat saa mennä silloin kun huvittaa), mustasukkasuudesta (johan mä olen sanonut sulle että rakastan sua, ja kerron kyllä jos asia muuttuu. ( = HORATIO! :D haha!) ), siivoamisesta tai raha-asioista. tai ehkä meillä vaan on niin yhtenevät tavat ja arvot, ettei tarvitse periaatteesta käydä matsaamaan.

ja toisaalta, semmoi arkikinaaminen tästä nyt vielä puuttuis, kun aikapaljon pinnaa meinaan vaatii tuon yhden uhmaiän taklaaminen pelkästään.

niin tai näin.
ihanaa ettei tässä turhista tarvia kähistä.
voi siunaus.

edit: kerropa ite mikä on tyhmintä mistä parisuhteessa voi riidellä?! voi olla että vedän itse pohjat aiheilla "venäjä vs. usa" tai "ortodoksien keskiaikalaismainen fundamentalismi" *tot.reps.* 

3 kommenttia:

 1. höhöö - sut on haastettu :P

  http://vinkea.blogspot.com/2012/02/mahtava-meininki-ja-pulleat-purjeet.html

  VastaaPoista
 2. Tyhmintä mistä tapella?
  Kaikki?

  öö.

  sinäsanoit minäsanoin sinäsanoit - vttu kukasano ja mitä sano ja lopuksi tapellaan siitä että sanoiko joku vaiko eikö ja mistä tää lähti.

  me ollaan kyllä mestareita tappelussa tässä huushollissa. Saldona tänään "miksi et herättänyt meitä aiemmin" by isäntä, "pidä tunkkis urpo" by minä väittelyssä väännetäänkö kipeen lapsen kanssa syömisestä ja parhaana "yhteisotos aiheesta miksi keitit mannapuuroa sittenkin kun sovittiin ettei syötäis kaurapuuroa!" WTF!!!!??!!

  VastaaPoista
 3. kiitti haasteesta! ;) käyn tsekkaamassa!
  "miksi keitit mannapuuroa kun sovittiin että syödään kauraa" hahahah :D uskomatonta.

  VastaaPoista