keskiviikko 29. helmikuuta 2012

maalari maalasi - apua!

hei remppa/puuha/askastelupaskartelu ihmiset!

mulla on nuhjaantuneet 50-luvun kirjakaapit. ajattelin muuton jälkeen tehdä niille väkivaltaa ja maalata ne turkoosilla/sinisellä. siis sillätavalla että ne jäävät kuluneen näköisiksi. vrt. esim kiinakaappi tms. mulla on ollut semmoi lehtileike missä toteutus olis pööfekt, mutta nyt sitä ei löydy. tiettykään.

pyydän siis!
pliis, auttakaa naista mäessa:

a) kerro jos tiedät nettikuvalinkin missä olis kuva moisesta hylly/kaappi-kaunottaresta. (turkoosin/sinisen maalin alta näkyis tummaa puuta)
b) opastus oikeisiin välineisiin ei myöskään olis turhaa. (siis maalaaksmä ne kertaalleen (ja millä maalilla??? ja pyyhin rätillä sit puolkuivana? vai kui? mikään sininen petsilakka tuskin noin tummassa puussa näkyy...)

2 kommenttia:

  1. itse maalailin joskus yhden hyllykön suht kovakarvaisella sudilla, nappasin aina hyvin pienen määrän maalia messiin ja häivyttelin sitä niin isolle alueelle kuin maali vaan venyi. sillain sain siihen sellasta ikea goes older than jesus-henkistä ulkomuotoa. tykkäsin kovin!

    VastaaPoista
  2. he he. laitetaan korvan taakse. duunikaveri ehdotteli rätillä maalaamista? mimmostahan siitä tulee? ...onks mun soitettava tikkurilan maalilinjalle?

    VastaaPoista