lauantai 21. huhtikuuta 2012

perikato ja perhanan kroppa

vuokra-asunnon irtisanominen [x]
sälekaihtimet [x]
eteisen kaapinovet [x]
muuttopalvelun tilaus [x]

voin vaan kertoa että kolme viimeeks mainittua koverti aika ison loven mun budjettiin. rahan menoa ei voi estää. kohta meihin iskee perikato! (...miten niin kohta?)

ja muhun on tainnut nyt iskeä vanhuus todenteolla. kaiken pikkukrepan mistä aiemmin mainitsin (nivelsäryt, selän kireys) päälle mun kylkiluut on alkaneet yskiessä napsua. (pois paikoiltaan?) saamari mikä kipu ja tuska. sain puhelahjoillani tilattua puhelinreseptin relaksantteihin, joiden napsiminen on johtanut siihen, että viimeyönä revähti yskiessä vatsasta jotakin.

eihän siihen katastrofit lopu. tiettykään.
kävin hammaslääkärissä, ja kaikki oli suht ok. aluksi. mutsin (ja ukin) NHL-diagnoosin (jossa on perinnöllisiä piirteitä) takia otettiin myös rtg-kuva kitusista. ni eikö saatana jossain vanhain paikkain alla ole jotaki isoja probleemia. mä siis narskutan yöllä hampaita (ihan uusi tieto) ja aikamoiset damaget olen aikaansaanu. ai perhanan perhana! * ja tää taitaa olla se kallein remontti mikä nyt on edessä. yäääh...

* siis mun hampaanlähtö ja -murenemisunet on tarkottaneet ihan vaan hampaanlähtö ja -murenemisia. ilman mitään freudilaisia lisämerkityksiä. huoh.

1 kommentti:

  1. Mä sain ton bruksaus-diagnoosin 12 vuotta sitten, paaaljon vanhempana kuin sinä (voiku joku ois keksiny aiemmin, vahingot ois ollu pienemmät). Ens alkuun kirpasee, mut kiskot pelastaa loput hampaat, usko pois!
    Joo, periytyvä ongelma on. Kattelin sen jälkeen aikuisen poikani muutoin virheettömiä hampaita ja lähetin lekurille. Kiskot sai hänkin, ajoissa.
    Elämä vaan menee aaltoina, tyvenkin tulee.

    VastaaPoista