torstai 15. marraskuuta 2012

kurassa

mä niin oon korvia myöten täynnä sadetta, kuraa, pimeetä ja muuta marraskuuhun liittyvää shaibaa.
mä en niin kestä enempää.
varmaan elokuusta alkaen mä oon kotiutunu jokaiselta aamulenkiltä sateen raiskaamana. sit se saamarin tassusouvi.
sit mä oon kastunu tarhamatkalla. sit työmatkalla.
sit työmatkalla. sit tarhamatkalla. sit kotimatkalla.

sit mä meen lenkille. ja kastun. ja sit se saamarin tassusouvi taas.

koirat on kurassa, lapset on kurassa. eteinen on kurassa. ja kylppäri on kurassa.
mä ite oon kurassa.

alkaa ihan oikeesti riittää.
mikä saakeli tätä suomen ilmastoa riivaa?

alkais nyt ees joulukuu. mä elän tässä siinä toivossa, että kun laitan jouluvalot pihakuuseen, ne valaisee mun kurasen mielenki. mä oon niin finaalissa. kaikkinensa.

itkupaskahepulit on lähellä, kun pitis 6h ylitöitä raapia kasaan, että saan hoidettua ipanoiden neuvolat, ja leikkautettua azorien kusevan kummajaisen. emmäjaksa. mä en nyt vaan pysty. mä otan palkatonta. tai loparit. kuollaan sit vaan nälkään koko sirkus. nälkään ja kuraan ja sateeseen. 

mä tarviin suklaata.

2 kommenttia:

 1. Oon niin tasan samaa mieltä! Meillä sentään noita tassuja on "vaan" kahdeksan mutta pää hajoaa tuohon hinkkaamiseen ja hiekkaan lattioilla. Kylppäri on fiksusti 60-lukulaisittain täysin toisella puolella asuntoa kuin sisäänkäynti, joten sielläkään ei viitsi alvariinsa koiria nuohota, kun sen valuvikaisen lattian kuivaamiseen menee kauemmin ja enemmän hermoja. ARGH. LUNTA PERKELE!

  Mutta jouluvalot laitettiin jo. Ne on hienot ja niistä tulee koko ajan hyvä mieli, eipähän kiinnitä huomiota mätäneviin kukkapenkkeihin. ;)

  VastaaPoista
 2. meillä on kuule fiksusti wc tuossa sisääntulon äärellä, mutta siellä ei ole lattiakaivoa! eli koiran tassuja ei siellä huuhtasta. seuraava mahku on yläkerrassa. sinne on upeeta kantaa 40 + 40 + 25kg jos ne ihan sontasiks on menny lenkillä. etenkin kun yksi isoista ei diggaa kantamista ollenkaan vaan sätkii aivan hulluna. onnek noi isot on sen verran pitkäjalkasia että pyyhkeen kanssa usein saa kurat pois. spanieli onkin sit aivan kurassa, oli keli mikä hyvänsä.
  huoh. huoh. huoh. seuraavaks kissa mulle!

  ja jouluvalot, oi jouluvalot! ostin ne eilen. saa emäntä asentaa, kun tuo mein "joulukuusi", tuija nimeltä pirkko, on sen haluama, valitsema ja istuttama. eli kuulema sen oma :D

  VastaaPoista