maanantai 12. marraskuuta 2012

rakkautta ensisilmäyksellä

ja vielä toisellakin.

mähän siis olen jo tovin halunnut meille kissaa. sen aika ei ole vielä, ja mahdollinen rotuhaave on vaihtunut ragdollista tähän:









tässä bengalinkissa. maailman hienoin, ja rotukuvauksen mukaan sopii lapsi- ja koiraperheeseen.

ei ihan tän päivän juttu, mutta säästöpossuun voi alkaa jo laitella rahoja, jos vaikka vuoden kahden päästä meille yks mahtuis.

tosin, tässähän käy niin että fiinin rotukissan sijaan meille sitten tulee joku elämänrepimä, korvaton ja kuriton löytökissa, luulen.
mutta aina voi haaveilla.
punaruskea, marmorikuviolla pliis.
tai täpläkäskin käy.
kiitos. 

kuvat ongin googlen kuvahausta.

voi mooses, sydämessäni on just sulle paikka!

4 kommenttia:

 1. meilläkin harkittiin bengalia, mutta voi elämän kevät miten kovaäänisiä ne on! otettiin norjalainen metsäkissa (joka siis luonnollisesti tälläkin hetkellä makaa käsieni päällä, kehrää, ja ehkäisee tehokkaasti kaiken toiminnan missä ei katsota hänen korkeuttaan :) ja ei olla kaduttu. myönnetään että bengali jäi silti kaivelemaan vielä, joten ehkäpä tulevaisuudessa... on ne niiiiiin kauniita!

  VastaaPoista
 2. apua! älä vaan kerro mun emännälle että bengali saattaa pitää meteliä! ...se taatusti haluaa jonkun joka on ihan hiljanen.
  mä tosiaan haluaisin semmosen räsykissan, mutta yks kommentti mun blogissa sai mut miettimään ettei pitkäkarva ole ehkä mein juttu kuitenkaan... saapi nähdä.
  jatko-osaa kissapostaukseen saatte ehkä tovin odottaa. vuoden-kaksi. tai eihän sitä tiiä mitä me hullut taas keksitäänkään ;) ja koska.

  VastaaPoista
 3. ei se karva niin vaivalloinen ole, mutta oon kokoajan sydän syrjälläni että milloin toi elukka saa suolitukoksen ja kuolee. koska oon paska emäntä enkä harjaa riittävän usein. (harjaan ehkä liikaakin, juuri tästä syystä...) :) mut on se niin söpö ja pörrönen! <3 ja juttelee! (mut ei rääy niinkun ne bengalit :D)

  VastaaPoista
 4. :D toiv mein tuleva bengali olis mykkä :D tai saa se jutella, mut ei huutaa. tai jos se huutaa, niin emännälle on ostettava korvatulpat.
  tosin, ei se lastenkaan huutoon öisin ole herännyt, joten... ;)

  VastaaPoista