sunnuntai 5. toukokuuta 2013

bonusta

ääääst! emmä osaa sanoa taas mitään.
siis meillä kävi vieraita, joista yks pikku hiippari alkais toisinaan oleen täällä ns. kylässä, ns. hoidossa, ns. tukiperheessä. mitälie.
eilen oli tutustumispäivä, ja mä ajattelin että uuden tuttavuuden kanssa menis ihan hyvin, mutta olin väärässä. meillä meni mainiosti!
perhe vakuutteli meille että ihan tavallinen poika se on. ja paskanmarjat ja marjapensaat kanssa. ei meitä tarvi vakuutella. mua jännitti ettei ME kelvata NIILLE. me kyllä elämäkokemuksen suomin valtuuksin tiedämme mihin oomme päämme laittamassa.

jäi mieletön flow kun tyypit lähti. ja kutina siitä, että tää on meille kaikille hyvä juttu.

bami oli onnessaan uudesta ystävästä. pojat leikki, paini ja rillutteli minkä ehtivät, jos meillä muilla kemiat matsasivat, niin pojilla ennen kaikkea.

ja höpölöpölöö kyynikot! sen että kyllä se ilo siitä karisee kun realiteetit puskee päälle ja onhan se rankkaa, ja kinaa tulee ja äitiä itketään ja paskat tulee housuun jne... t-i-e-d-e-t-ä-ä-n! ei me nyt ihan eilen syntyneitä olla.
mutta!
muahahaha. meillä on bonuslapsi!

9 kommenttia:

 1. "ja baskiitto kanssa".. baskiitto? hämmennyin :D

  VastaaPoista
 2. editoin muotoon "paskanmarjat jne..." ;)

  VastaaPoista
 3. Ainoa vakuuttelu taitaa olla, että osaa se olla välillä aiiiivan idiottikin :D :D :D

  Tänään tas karsea kituumninen että voitaisko millään tulla teille leikkimään.

  Kukalie eniten odottaa?
  :D

  VastaaPoista
 4. Tuijotin Vinkeän blogissa ilmeellä- "o__O". Lukenut molempien blogeja jonkun aikaa, ni oli aika hassu tunne, kun löysitte toisenne! :D Mutta LOISTAVAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytöjä ja aarteita <3 Me ollaan kypsytelty tätä pitkään - liian pitkään, hih!

   Poista
  2. Luin kans äsken vinkeän blogin ja perheen kuvauksen kohdalla kiiruhdin tännekin kurkkimaan.

   Onpas tosiaan kiva juttu teille molemmille perheille!! <3 :) (Go blogimamat!)

   Poista
  3. Makin heti tunnistin Vinkean blogissa perheen kuvauksesta :D

   Poista
 5. mä oon edelleen ihan hyper tästä asiasta. meillä on lapsuuden kodissa aina ollut vähän "ylimääräsiä" asumassa, ja tää on musta ihan luonnollinen ja kevyt jatkumo sille. oon vaan just aatellut ettei sossu katso hyvällä tällästä lesbot&koiralauma-perhesysteemiä. ja tosiaan pelkäsin että koirat syö potentiaaliset bonuksentarjoajat, tai että me ollaan jotenki omituisia muiden silmissä. mutta ei.
  tämä systeemi noin ensikosketuksissa tuntui mätsäävän loistavasti. nyt täällä (ja ilmeisesti siellä toisaallakin) odotellaan vaan että ensimmäinen bonuspäivä koittaa.
  hihi.

  VastaaPoista