perjantai 2. maaliskuuta 2012

kaksi haastetta

mä kun kulutan aikaani lukemalla muiden blogeja, niin bongasin kaksi "haastetta".
tässä teille kiertoon:
1) kuva jääkaapin ovestasi. mitä siinä on kiinni? ja miksi! toivoisin vastinetta blogeissaan ainakin piukulta, poikkeamalta, hauwerinelta (en pääse sun blogiin! haloo!!) ja mge:ltä! kiitos! muutkin ystävällisesti saa toimia. (laita linkki blogiisi tonne kommenttilootaan että voin tulla ihmettelemään just sun jääkaappia.)
2) kerro minkälaisen kuvan musta saa tän blogin kautta. kerro! tämänkin haasteen pyydän yllämainittuja esittämään blogissaan, että pääsen vastailemaan teille! (ja muillekin, linkkiä vaan kompsulootaan tänkin osalta!)

haasteellista perjantaita!
t. mama

5 kommenttia:

 1. Häää? Mä laitoin kyl sulle pääsyn sinne. O.o

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle uudestaan kutsun sun gmailiin.

  VastaaPoista
 3. Mä lupaan isosti tarttua jääkaappihaasteeseen, mutta älkää hyvät ihmiset kerro mulle millanen mä oon :D

  ja sä oot just tollanen punavihre-eko-vassari-mutsi, ihan olet juuri semmoinen :D Ja viellä samalta alaltakin noinniinkuin suurpiirteisesti, eli sun vaan on oltava hoikempi versio minusta :D Huumoria ja reteetä otetta runsaasti eli ronskisti. Sellanen sä oot eiks je?

  VastaaPoista
 4. kiitti H! siis se sanoi että se on "vierailu"-kutsu, ja mä en ole enää sallittu vierailija, koska vierailuaika oli 30pvää :)

  ja kiitti vä! ...paitsi mieluusti kertoisin millanen kuva sun kirjotuksista on mulle tullut :) me ollaan samikset!

  VastaaPoista
 5. Saa kertoo. mutten julkist haastet laita :D Mä tiiän olevan vaikee ja vittumainen - en tahdo kuulla sitä anonillittäjiltä... Herkkä sielu nääs! 3

  VastaaPoista