torstai 1. maaliskuuta 2012

kännissä, hangessa

voi daddy!

isiä ihmetytti outo pieni mytty sillan alla aamuyöstä kun oli töihinsä kävelemässä. kävi tarkastamaan mitä sinne oli jätetty, niin sepä olikin lumeen sammunut nuori tyttö puolipukeissa. isäni siinä sitten tapansa mukaan hätääntyi ensin, mutta tajus kuitenkin tuuppia myttyä, ja kun mytty havahtui, nappasi isi sen kantoon ja toimitti tämän osoittamalle porraskäytävälle.

voi luoja. mytyn onneksi isi menee yöllä töihin. ja onneksi daddy on sen verran utelias luonnostaan, että meni katsomaan ihmeellistä kasaa. ja että se oli just mun isi joka sen löyti. ei kukaan pahansuopa ilkiö.
isi surkeena kertoi että tyttö oli vain hiukan mun esikoista vanhempi. huoh. sydäntä puristaa. pelastava yön enkeli. mun isi. toiv sinä pieni humalikko ymmärrät miten sinulla kävi tuuri. ja vanhemmat, tiedättekö te missä tein teini nukkuu öisin? toiv ei ainakaan lumihangessa. kännissä. 

1 kommentti:

  1. :( Vaikka en kännejä harrastanut niin vanhemmat (lähinnä isäni) sanoi aina että parempi tulla vaikka poliisin kyydissä kännissä kotiin kuin jäädä lumeen makaamaan - ja huolehtikaa että kaverit pääsevät myös kotiin

    VastaaPoista