torstai 25. huhtikuuta 2013

läski

hemmeti.
mä tulin ihan yhtäkkiä läskiksi.
siis ahdisti kun tuntui että kroppa oli jotenki koko ajan tiellä, vaatteet puristi ja tuntui kaikinpuolin ahdistavalta.

sitten kävin vaa'alla ja kaks kiloa oli paino lisääntynyt ihan lyhyessä ajassa.
ei tsiisus!
ymmärrän että saattaa kuulostaa ihan hiton naurettavalta moinen, mutta mulla petti ihan närvi.
siis tähän kroppaan kun tunkee vaivihkaa kaks kiloa. ja vaikka kaks, ja vielä kaks, nii yhtäkkiä olen aika pulla, eikä mikään vaate enää sovi. enkä voi elää kun en mahdu duunissa pöydän alle tukehtumatta omiin reisiin tai alleihin.

mähän siis oon jo pitkään painanut samat määrät, huolimatta siitä mitä lärviini ahdan. siitä syystä ehkä tämä valtava maailmanlopunmielentila.

parina iltana sitten söin iltasin ananasta ja vetelin soijamaito-marjapirtelöitä.
"ananas auttoi! terveisin entinen läski, nykyinen normi." viestin murulle.
- ai. emmä edes mitään huomannu. se sanoi. en lihomista, en laihtumista.
 höh. no ihan sama.
vasemmalla aivan ihana violetti ananas-mustikkasmoothie = voimaruokaa. oikealla murun maito-mehukeitto-seos.  kyllä näillä terveeks tulee. ja laihaks kanssa.

naurettavaa, pinnallista tai mitätahansa, mutta voin paremmin ku mokoma läski (turvotus, mikälie) läks litomaan. huoh.voi taas hengittää. ja syödä vähän suklaata.

3 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä pirtelöitä :)

  VastaaPoista
 2. se on ikä! mulla sama ongelma. ja hitto kun muuten voikin kiristää joka puolelta se säälittävä 2kg lisää. en oo kuitenkaan itse lähtenyt laihdutuslinjalle, laitan vaan lökärit jalkaan ja välttelen farkkuja! kivaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
 3. mikä ikä?! mä voin vanheta kyllä, mutta suklaata mä en voi lakata syömästä. sithä mä pimahdan! :D on se sit vissiin lökäreihin satsattava. eiks niitäki o jotaki tyylikkäitä? ;)

  ja juu. ihananväristä on tuo mustikkasmoothie varsinkin. mulla on vaan semmoi kumma vamma, että jotkut maitotuotteet (jugurtti, rahka, viili) tekee kurkkuun semmoi oudon olon. vähän niinku oksennus olis tulossa, nii aika tarkka saa olla nesteen määrän kanssa, ettei ala inhottaa. se onkin varsin outoa, että jos jugurtti on puuron seassa, niin se menee, samoin jos rahka on juoksevassa muodossa, niin se menee. viilistä käy ainoostaan se lohkeeva versio. emmätajua. onko jollai muulla tämmöstä vaivaa, vai onkse vaan mun psyykessä? ;)

  VastaaPoista