keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

suttura

no tässpä kuvia kun kerrankin olen tyylikäs.
jonkun nettiotsikon* mukaan tän kevään kampaushitti on "suttura" eli sotkuinen nuttura.
just niin minua.
vähän cool olla edes joskus hip!
tjeu:


kuvalaatuhan on aivan penaalista, mutta siis "hengettömillä" oon vaan ripsiny tukan taakse kiinni. ja kyllä. siinä sohottaa. oon suihkassu päälle "proffsin" hiuskiinnettä, ja se onkin sitten semmosta tököttiä että variksenpesä pysyy kohdillaan ja aamusta iltaan ilosesti sekasin.
ja voin sanoa että vaikka se töitä tehdessä takertuu aina mihin lienee, nii sit vaan irronneet suortuvat ekaan käteensopivaan pinniin ja takas pesään kiinni.
t.y.k.k.ä.ä.n

*varmaan joku ihan megastylemuotilehti oli. luulen.

7 kommenttia:

 1. Mä oon sun fani. Luin juuri jotain vanhoja 2009 tekstejä

  VastaaPoista
 2. uih! mulla on fani! kiitos kunniasta! löytyikö vanhoista jotaki kiinnostavaa? pitäis vissiin iteki vähän tsiigailla mitä sieltä löytyy :)

  ja juu-u. happy me! tänään taas puskin töissä pää edellä paikkoihin joissa moni ei olekaan käynyt, ja kampaus sen kun parani! tää on nii jees!

  VastaaPoista
 3. Eutanasia lailliseksi oli hyvä kirjoitus

  (joo. Oon juuri tuo ensimmäinen anonyymi)

  Myös niitä vauvan syntymisen ajoista luin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen siis lukenut tätä blogia jo noin puoli vuotta, ja musta on tullut fani.

   Sut oppii tuntemaan tämän blogin kautta. Tuntuu kuin olisin tuntenut sut jo kauan en yleensä lue normaalista elämästä kertovaa blogia, mutta tähän jäin koukkuun. Ehkäpä juuri siksi, että osaat kertoa ihmisiä kiinnostavia asioita elämästäsi. Välillä taas kirjoitat jonkun kiinnostavan tekstin, esim. lasten internetin käytöstä. Pitemmät jutut on kivoja, mutta myös lyhyitä on tosi kiva lukea.

   Sinusta on tullut jotenkin kaverin tapainen, kun tiedän aina kuulumisesi. Mitään negatiivistä en oikein voi sanoa.

   Poista
 4. kiva kuulla että onnistun oleen jotenkin tuttavallinen täällä! tää on jotenki mulle tämmöi harrastus, kun pienten lasten kanssa kotona tulee oltua nii paljon. joskus pakko vähän tuulettaa ajatuksia. kiitos teille että olette siellä.
  joku on joskus rääpinyt päätään siitä että hittojako pitää asioita muille jakaa, että pitäisit päiväkirjaa vaikka woordiin (eksnii mge?) mutta se kun ei ole sama. mä ainakin itselle jos jotaki muistiin kirjotan, nii siitä tulee pelkkiä hajanaisia ajatuksia ja ihan soopaa kaikkinensa, enkä jälkeenpäin muista mistä ees oli kyse. kun kuvittelen että joku näitä jorinoita lukee, koitan ilmaista itseäni edes jotenkin ymmärrettävästi.

  VastaaPoista