sunnuntai 13. tammikuuta 2013

eilen. kaikenlaista.

kaikenlaista.
se kuvaa eilistä päivää loistavasti. pieniä hetkiä, monia joista haluais muistijälkiä jäävän.

aamulla kundi oli ihan reunalla tunteidensa kanssa, se tuli ulkoa ja kamppeet piti viedä saunan lattialle kuivumaan. se pidätteli hyvin parkua, nosti etusormensa pystyyn, ja sanoi värisevällä äänellä: "odotattehan minua sen ruoan kanssa?!" - ei parkua. kympin arvoinen suoritus!

oltiin päivällä murun kanssa kaverin kolmikymppispulkkamäessä. sairaan hauskaa! hillittömiä vauhteja, vaaratilanteita, hyppyreitä, kuumaa kaakaota, ihana keli. jatkettiin saunatiloihin jossa oli erinomaista ruokaa ja kivaa seuraa.

superkaveri L tuli hakemaan meidät ja heitti meidät kotiin alkuyöstä.

esikoinen, joka poikaystävänsä kanssa toimi illan lapsenvahtina, kertoi että koirakauhio oli alentunut hänen alapuolelleen, mutta esti tehokkaasti poikaystävää lähentymästä esikkoa. hahahahaah. vähänkö nauroin. ihan oikein toimittu koirapoikanen!

unille mennessä kiisteltiin murun kanssa tuttuun tapaan siitä, kumpi sai bileistä mukaansa illan kauneimman naisen. sanoin että arvostan sitä että hän tuli mun kanssa kotiin. että osaan sitä arvostaa, ja haluan sanoa sen ääneen. että hän on just siinä.

hiukan ennen nukahtamista koirapappa tunki makkariin, ja koska se on aika harvinaista, katsoin sitä tarkkaan. ja aloin kiljumaan. sen toinen silmäluomi jotenkin roikkui, tai oli kääntynyt ympäri, tai jotain. ei ollut hädällä järkeä eikä määrää kun yritettiin päättää mitä tehdä. ryntäsin keittiöön ja tekasin steriilin suolaliuoksen, jolla silmä siveltiin.
maattiin sitten unetta sängyssä pitkään. toistemme hengitystä kuunnellen. minä, käsi kädessä murun kanssa. ja muru, käsi kädessä mun ja koiran kanssa.

huoh. tunnerikas lauantai. ihana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti