keskiviikko 30. tammikuuta 2013

hyvällä sykkeellä

sain holter-tutkimuksen tulokset.
päivällä keskiarvonen pulssi on 81. en ihmettele. hyvällä sykkeellä mennään. huiput oli 168 tutkimuspäivänä. yöllä oonki sit vissiin ihan koomat, kun keskimäärin neljänkympin sykkeillä nukun, ja välillä kolmeakin kymppiä mennään.
lisälyöntejä oli, sekä kammio- että eteisperäsiä. vaarattomia kuulemma. kiva sinusrytmi kaikenkaikkiaan.
jee!

kilpirauhasarvot oli (edelleen) hyvät.

"olishan se kiva että jotaki löytyis, jotai lääkkeillä parannettavaa" sanoi taas mutsiki. "helpompi hoitaa kun vaan se että sä oot hullu."

- nii.

nyt kun oon oikeesti levännyt ja relannut kun siltä tuntuu, niin olo on aika luksus.
pitää vaan tarkemmin kuunnella itteänsä, jossei halua ongelmia kehonsa kanssa.
...mut mut vissiin tieski sen jo...

4 kommenttia:

 1. Luin juuri Kaisa Jaakkolan hormoonitasapaino-kirjan. Siinä on myös kilpirauhasen toimintaa vaikuttavia asioita....Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kohta jo helpottaisi! Hauskasti (liekö nyt sopiva sana) mutsisi kommentti osuu yksiin omien fiilisten kanssa työburnoutin ajoilta...

  VastaaPoista
 3. no juu. mutsi nyt on semmonen sammakoita suustaan päästävää sorttia. siitä olis parempi että mulla aiempien ongelmien kohdalla olis ollu mielummin kilpirauhashäiriö, kun puhtaasti psyykkinen mania. ja nythän siis mulla on kai sydämessä joku sykintää sekottava pieni oikorata, enkä vaan kuvittele oireitani täällä. ns. eteisperäiset vipinät saa rauhottumaan ihan kotikonstein, kammioperäisiä joutuu hoidattaan jos ne menee ongelmallisiksi. nyt on tämä tieto, ja se on fine.
  mulla on kyllä jalkojen lihakset ihan tukkeessa, ja kun duunissa joudun jatkuvasti kyykkäilemään, niin huimailu johtuu ehkä siitä.
  me ollaan nyt murun kanssa siirtymässä vielä hiukka kohti puhtaampaa ruokavaliota, ja koitetaan nyt vähän ayurveda meininkiä, jos se ei mitenkään valaisevasti vaikuta, niin varmaan käyn kirjastossa katsomassa ton hormonitasapaino-kirjankin. kiitti vinkistä!
  ja puolitie, miten sä selvisit siitä burnoutista?

  VastaaPoista