sunnuntai 27. tammikuuta 2013

oodi vävykokelaalle

noniin.
nuorimies edellen pyörii kuvioissa.
mä vissiin kerroin että ekakerralla kun se kävi täällä, mä ensin ämistelin kokoa 44 olevia kanootteja tossa eteisessä, ja sitten nurkantakaa mun eteen pamahti nuorimies ja sanoi ihan käsipäivää.
se on täällä ollessaan aina ystävällinen ja kohtelias. semmoi aito ja hyväntuulinen. ja se on tosi ihastunut noihin mein nakeroihin ja koiriin.

pari vkoa sitten se oli esikoisen kanssa vahtimassa nakeroita, kun oltiin yksissä bileissä. silloin se oli halunnut myös itsekseen lenkittää koiria. eilen se oli myös täällä, joten sudittiin murun kanssa leffaan. ja siis poika oli vahtinut ensin päivän omia sisaruksiaan, ja sit mieluusti tuli tänne vielä leikittämään mein omia. ihme tyyppi! 
se on esikoiselle vielä superkiva ja romanttinen.
ja sehän on aidosti se joka merkkaa mulle eniten.

esikoisella kun on nollatoleranssi alkoholinkäyttöön, niin poika on sitten vanavedessä jättänyt kaverien kanssa "dokailut" kokonaan. (varsin upeaa tämä!)

emmätiedä miten pahasti esikoisen kehitysvaiheet ja oidipuskompleksi on vinksahtanut, mutta kun anopille näytin kuvia tästä vävykokelaasta, sanoi anoppi pojan näyttävän ihan minulta.
voi jeesus!
en tiedä kummalle tämä kommentti on pahempi. kolkytjarisat mutsille että se näyttää teinipojalta, vai teinipojalle että se näyttää kolkytjarisat mutsilta.
huoh! *tuplamegawirn*

2 kommenttia: