keskiviikko 30. tammikuuta 2013

pihistelijän tammikuu

kerrankin olin fiksu ja keräsin kauppareissujen kuitit talteen koko kuulta.
ihan vaan nähdäkseni mihin palkkani hupenee.
ja mitä me oikein syödään.
niinku oikeesti.

tammikuun saldo
289,62 e (kaks cittarikeikka, kaks alepaa ja kaks s-markettia)
se on about 75 e/ vko.

listat on komeeta katseltavaa tälläiselle ihmiselle joka haluaa tehdä joka päivä hyvää ja terveellistä, itselaitettua ruokaa.
skyriä, maitoa, täysjyvämakaroonia, hummusta, tuoremehua, pinaattia, mozzarellaa, perunaa, sipulia, porkkanaa, jauhelihaa, ananasta, maitorahkaa, pakastelihaa (koirille), raejuustoa, soijajuomaa, avocadoa, ruisleipää, salaattia, näkkäriä, mangoa ja mehueittoa.

tässä kuussa on sikailtu yks vkonloppu sidulla (aikuiset bileissä), kaks kertaa pakastepizzalla (aikuiset), ja popcornilla (esikoinen), ja lapset tietty pillimehuilla ja rusinoilla (joka vkonloppu!) mut nämä meille sallittakoon. ja kokeiltiin me muuten allevo-juomiakin tässä kuussa, ja ostin uuden rajauskynän. näihin rälläämisiin tuosta summasta on mennyt noin 45e. ilman niitä ruokalasku olis sen 60/vko, mihin about tähtäilenkin.

ihan kiva. eikä tää kokeilu paljastunut mitään kamalia ylläreitä, niinkun "apua! miks me syödään koko aika makkaraa?!" tai muuta "hirvittävää".

no ei tästä voi oikeen tinkaa enempiä. mun mielestä.
just mutsille sanoin että helvettiäkö mä rahalla tekisin? ekse aina me ne mitä tuleekin?
että jos tienaisin tonnin enemmän kuussa, todennäköisesti ostelisin kalliimpia juustoja. ja useemmin avocadoa ja pähkinöitä. noin niinku ruokakauppaa ajatellen.

hyvin me vedetään!
high five!   

mites teillä?

2 kommenttia:

 1. High five vaan mullekin! Harrastin vuoden ajan vaateostosten kirjaamista ylös. Kirjasin omat ja kahden pienen lapseni hankinnat. Loppusaldoksi sain yli 1000 euroa, valtaosa käytettyä ja oon ihan sillä minimi kotihoidontuella kotona. Jäin vaan miettimään, että KENEN rahoilla mä oon niitä ostellu...

  VastaaPoista
 2. :D hyvä sä.
  me ollaan onneks saatu kierrätettyä kaveripiirissä varsinkin ulkovaatteita. meinasin meinaan saada sydärin kun siirryttiin vauva-puvuista lastenosastolle, ja ennen suosimani reima maksoi 159! hei haloo! päälle kolmesataa kahdesta puvusta. ei kiitti. ei ole varaa. vaikka töissä käynkin.

  ja voit vaan kuvitella mitä teini haluais päälleen pukea. kallista merkkivaatetta tietty. ja muotinäkemys sillä vaihtuu yhtenään. siksipä en sille juuri mitään ostele. (hoitaa kk-rahoillaan omat vaateasiansa.)

  alko ihan kiinnostaa paljonko vaatettaminen syökään rahaa? itse ostan omat vaatteni nykyään vaan alesta, ihan siitä syystä, että miksi ihmeessä maksaa täyttähintaa alkujaankaan, kun kaupoilla on niitä varaa laskea kuitenkin.
  no.
  mistä se raha kaikkeen riittääkään? en tajua.
  hyvin me vedetään. silti!

  VastaaPoista