maanantai 20. elokuuta 2012

hengittäminen

nonni.
mun vuoro saikuttaa.
eilen illalla vielä tuumin että kyllä se yö flunssan pois korjaa, mutta olis pitänyt arvata ettei se mihkään menny.
kuumetta ei ole nimeksikään, mutta poskiontelot ja keuhkot huutaa hoosiannaa.
eilen joudin nykäsee avaavia astmalääkkeitä kun ei henki kulkenut.
pelkäsin että joudun lähtee päivystykseen, mutta onneksi ne 2006 vanhaksi menneet lääkkeet vielä toimi.

haasteena tälle päivälle on "olla tekemättä mitään", ehkä onnistuukin kun en vaan pysty mihkään, enkä jaksa mitään. pulssi nousee kahteensataan jo yläkertaan kiipeemisestä.

p.s. ei ole esikoinen pierassukaan keittiön suuntaan. alkaa vituttaa. sen vertaa ei musta tänään ees marttyyriä lähde, että alkaisin ite tekeen sille kuuluvia hommia, ja siivoisin ton kaaoksen.

p.s.2 nyt on alkanu tälliä vaivata mamin reissussaolo (poika koko vkonlopun vetäny sellasia outoja pidätettyjä raivareita). hassua miten se on ookoo jos toinen on paljon töissä, mutta tämmöi reissu sekottaa selkeesti noiden himpuloiden pasmat. vaikka viikonloppuna tälli vielä dumasi mamin pomon tyhmäksi, kun pomo antaa mamille liian vähän lomaa."...se on ollu koko kesän töissä, eikä sillä ole ollut yhtään loma. viikko on kyllä AIVAN liian lyhyt loma..." se tilitti.*

* tuliaisia mamin ei kuulemma tarvia tuoda, koska just vähänaikaa sitten saivat mamilta tuliaslelut. ...muutenkin mietin mikähän tosta totuudentorvesta mahtaa tulla aikuisena. viikonloppuna se tuohtuneena pulttas kun "ihmiset ei todella näköjään ymmärrä mikä olis luonnolle hyväksi." törkeetä! *wirn. greenpeace ota koppi, tälli on tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti