lauantai 2. maaliskuuta 2013

anonyymiys täällä ja siellä

hei!
yhden anonyymin kyssäri siitä käykö täällä mun tuttuja lukemassa tätä, alko kiinnostaa muakin,
siispä! 
lisäsin vielä sivupalkkiin yhden kyssärin.
vastaile vielä siihen kiitos.

mä pohdin jatkoja täällä.

5 kommenttia:

 1. Hei, sulla kun on noita niksejä koirien kouluttamiseen niin pyytäisin vähän apua. :D Meille muutti joulun alla viisi vuotias "tuho" -koira. Tuho on kiltti ja rauhallinen, ei hauku ja tottelee kaikkia mahdollisia käskyjä ellei tule jäniksiä vastaan. Eli koira on kaikinpuolin loisto pakkaus. Ongelmat tulee siinä kohtaa kun talo jää tyhjäksi. Mattoja on pilalla 2, keittiö on tyhjennetty kaikesta mahdollisesta ja eilen oli pahin tapahtunut. Tuho oli oppinut avaamaan pakastimen ja keittiö oli täynnä pakastemustikoita ja muutama pakastinlaatikko oli rikki. Keittiöstä sulkeminen ei auta, koska koira saa oven avattua, oveen ei saa lukkoa ja rautalanka -viritelmä ei kestänyt myöskään Tuhoa. Mitä teen?

  VastaaPoista
 2. oho, oho! pistitpä pahan! :)
  kurja kuulla että tuho-tyyppi tuhoaa paikkoja kun ootte poissa. veikkaanpa että jos laitatte semmoi lukon kun yleisissä käymälöissä (se rautatappi-systeemi), siirtyy tuho tuhoamaan muuta.
  hmm. onko se eroahdistuva?
  jossai koirakoulutusohjelmassa yks koira oli syöny kaiken irtaimen, kuseksi sisään, ja hyppi läpi ikkunoista o_O siinä ne tuli siihen tulokseen että se pelkää olla yksin, ja harjoitteli sit pienillä ajoilla. ja kehu koiraa kun se oli ollu hyvin. (2 sek - 2min - 5 min - jne...) ja siitä tuli ihan jees tapaus. toimisko se?
  toimisko joku puuha yksinoloajaksi? tai olotilan rajaaminen joteki fiksusti?
  meillä toi c ja a on aidan takana pienemmissä tiloissa täällä kun ollaan poissa, ovat sillälailla rauhallisempia. (lue: c ei kuse sisään, a ei syö lasten leluja.)

  vai ootteko jo nää kokeillu?

  VastaaPoista
 3. Kyssäristä puuttuu vaihtoehto: en tunne mutta tahtoisin tuntea!
  Olette ihania tyyppejä koiria myöten! -Seija-

  VastaaPoista
 4. komppaan edellistä anonyymiä, en tunne (enkä tiedä, ja sen klikkasin), mutta joskus näitä juttuja lukiessa ja hihitellessä toivoisin tuntevani! täältä kommentoidaan suht usein, aina anona. ootte kivoja, ja blogi on ihastuttavan elämänmakuinen. :)

  VastaaPoista