lauantai 2. maaliskuuta 2013

himppu kohtuutonta

heti kärkeen sanon, että itepä olen penskani tehnyt, ja ne mun pitää tuloillani elättämän. tiedetään.

musta silti muksujen vaatteet on vähän kohtuuttomissa hinnoissa.
eikä niin vähääkään.
käytettynä ei saa kun ylihintasta, tai ihan p**kaa. paitsi tutuilta tietty kun tulee kiertoon.

just löysin rutulle lindexistä kuorihousut. seitsemällätoista eurolla. se on musta ihan kohtuullista. se mikä ei ole, on liki kahdensadaneuron toppapuvut, kahdeksankympin toppahousut, satasen talvikengät ja kuudenkympin lenkkarit. siihen vielä satasen toppatakit, tai viidenkympin kesätakin päälle, kertaa kaksi, ja takaan että talous on kuralla. plus sitten tietty sisävaatteet. kahdenkympin yöasut ja kahdenkympin leggarit.

herramunjee! kuka näitä ostaa?
ainiin, ne hyvätuloiset tietenkin.
mihin te perusihmiset, normi- tai pienituloiset oikeen puette papananne?

mulle on lindex ollut paras ostospaikka. (juu-ei, tämä ei ole maksettu mainos. vaikka kivompi jos olis.) lindexillä sattuu olemaan hyviä tarjouksia aika-ajoin (mm. ulkoiluvaatteet miinus kolkytpinnaa.) ja niiden vaatteet on kestäneet tytöltä pojalle, ja kiertäneet naapurissa siinä välissä kanssa. plus ne on kivan näkösiä ja ilosen värisiä vaatteita.

nyt on käynyt niin, että rutulla on kasvanu kädet pituutta, ja kaikki takit on jääneet nafteiksi. jäin arpomaan ostanko sille mustan tyttöjen takin (pinkit yksityiskohdat) vai vihreän krokotiilitakin, joka menis sen broidille sitten ensivuonna. sit on vielä tuo "tanskalainen lättäjalka"-poika. tämä kevyt havainto vaatii ainakin kengän missä on tukeva kantakuppi, ja sehän maksaa hinajaa, että ihan spesiaalikengät kun kannattais olla.

voi penaali nää kauden vaihdokset välillä ottaa kupoliin. onneks paukkupakkasia on vielä viikon, niin voin siirtää angstiani hiukan eteenpäin.

2 kommenttia:

 1. Periaatteesta en osta 159 euron haalaria, se on riistoa! Meillä kuopuksella ollut kolmena talvena Kappahlin Kaxs-sarjan haalari ja tänä talvena kaksiosainen talviasu. Ei mitään moitittavaa, hinta ollut alle 50 euroa, varsinkin jos ostaa jonkun alekampanjan aikana. Yks haalari meni vielä serkulle toisen talven. Ei oo kulumia tai päästä vettä läpi. Mutta kenkiä ei kyllä saa mistään edullisesti, se on vhintää 79 euroa Goretexeistä.

  VastaaPoista
 2. näinpä.
  mä en olekaan noihin kaxeihin tutustunut vielä, pihapiirissä niitä on muutamia näkynyt, ja oikeen reippaan värisiä, ja jos vielä pelittää, nii kiva. ja onhan ne kai naapurimaassa suunniteltuja (jos ei ihan tehtyjä) nii luulis että kestäis meikäläiset sääolot ;)

  kenkien osalta pikkutyypit on vetäny tän talven kuomissa (jotka siis ei kundille kuitenkaan ihan optimaaliset ole), lisäks rutulla on yhden canadienit, jotka on olleet tosi hyvät. reimalla on ollu hyviä välikauden kenkiä, tukeva kantakuppi ja sillai, eikä ihan karmivan hintasiakaan ole. kangaroot ja vikingit on goreina ollu hyvät, mutta nepä on aika tyyriksiä ollu.

  nyt tosiaan iski toi takatalvi, nii voin angstaa sit parin vkon kuluttua uudelleen. :)

  VastaaPoista