maanantai 16. heinäkuuta 2012

lomasää = sadesää

niinkunaina. mulla.
kun mä olen henkisesti varautunut niin, että mun lomalla "aina" sataa, osaa sitä nauttia "vaan" vapaastakin "tekemättä mitään". ja siitä että sit kun se aurinko pilkahtaa, niin se heti on yhtä juhlaa.

eikä sadepäivät ole tylsiä tiettykään.
tänään on tehty "projektia" ja käyty kirjastossa, lueskeltu ja laitettu ruokaa. käyty metsälenkillä sateessa karvakuonojen kanssa.
normipäivä. kivapäivä. sadepäivä.


rätsähtäneenä ostettu nukkekoti sai aika veikeen ilmeen. ruttunaama toimi liisterinlevittäjänä, mamma leikkas seinäpapereita ja kirjos hiljaa.

poika huhuili räsyn alta. "huhuu! mä oon kummitus!"
I <3 tyypit.

3 kommenttia:

  1. Hei, pakko kysäistä, että millä olet päällystänyt Lundbyn lattiat? Mulla on itsellä samanmoinen mutta vähän järeämpi remontti seissyt jo kaksi vuotta. Katto päällystetään mustalla hiekkapaperilla piparkakkureunuksin harjakatoksi. Seinäpinta raapataan mannaryyneillä ja maalataan päälle. Lattiaa tosiaan vielä mietin, että miten ratkaisisin helpoiten mutta tyylikkäiten. Joku oli silittänyt kaappien reunusnauhaa "laminaatiksi", mutta epäilen jos siitä nousee vähän höyryjä kun kokolattiamaton repii ja jäänteiden päälle liimailee jotain.

    VastaaPoista
  2. meillä oli siis paperilla päällystetty katto, ja lattiat kanssa, nii mä vetelin seinäliimalla mustaa eläväpintasta vinyylitapettia niihi :) ja hieno tuli!

    VastaaPoista
  3. Mihinkään liittymättä, pidän noista valokuvista valtavasti.

    VastaaPoista