keskiviikko 11. marraskuuta 2009

käsiongelma

voi jösses näitä mun käsiä. yöllä oli niin kovaa hermosärkyä että ensin kääntyilin ja vääntyilin, tuin itseä tyynyillä, sitte koikkelehdin ympäri asuntoa, hieroin käsiä, jumppasin käsiä, laitoin kylmää, otin parasetamolia... eikä mikään hitto auta. nyt aamusta koetin nukkua oikea käsi levossa kropan päällä, niin vasenkin meni pökikseen.

oikea käsi on puutunut keskisormesta piikkurilliin, ja kämmenessä ja sormissä on kipua ja muuta tunnottomuutta. kyynerpäässä on kovaa särkyä. vasen alkaa kipuilla olkapäästä, ja hauiksesta vetää alaspäin riipivää tuskaa. näillä käsillä ei tehdä juuri mitään. kyllä tuntuu kurjalta kun ei leipää saa itselle tehtyä. ei kahvia keitettyä. käsitöitä en voi tehdä. siivota en voi. lukea en voi. puhelimessa en voi puhua kun makuulleen, mutta sittenkin alkaa tosi kovat kivut. tässä koneella voi sohvalla olla, kun kädet on rennosti sylissä. tai sohvan pehmeellä nojalla.

tämä kaikki johtuu vissiin (synnytystä varten) löystyneiden nivelten ja huonon nestekierron + hankalien lepoasentojen ja syvään paikallaan kyljellään nukkumisen yhteisvaikutuksesta. ei ole kivaa - syntyis nyt lapsi, että äiti sais nukuttua. (eikö olekin absurdia?)

2 kommenttia:

  1. Hitsit,totahan se tosiaan oli käsien kanssa. Ja sit kaikki vielä ympärillä hokee, et nuku nyt kun vielä voit ;)

    R&tytöt

    VastaaPoista
  2. oikeesti vai? mulla oikeesti on kauhee varsinkin tää oikee käsi. saksilla koetin tänään leikata kangasta, ja jumankekka että on taas kipee ja tunnoton koko räpylä... äst!

    oih, ihana olis nukkua...

    VastaaPoista