torstai 17. toukokuuta 2012

psyykkinen vatsakipu

ruttu-raasulla oireilee maha stressiin. nyt muuton kynnyksellä on jo viikon ollut maha sillä kipeä. iltasin se on itkuinen, eikä ruoka maistu. lämpöpakkaus mahan päälle asetettuna nukkumaanmennessä auttaa.

eilen sillä iski myös jalkakipu, ja aamulla oli afta suussa.
voi penaali.

ajattelin alkaa tarjota sille sisupastillin päivässä, ja väittää että se on lääke just kuvatun kaltaiseen mahakipuun. muutosta on juteltu, ja "ylimäärästä" vähän sylitelty, ja lasta tarpeen tullen erityisesti huomioitu. jospa placebolääke siihen päälle auttais? mut sitten jää vielä se kipeä afta. ja jalka.... huoh.

eilen se itki että sitä pelottaa ettei se saa uusia kavereita. toki se saa, mutta taitaa itsekin tietää kuinka menee uusissa tilanteissa ihan lukkoon. onneksi ne pääsee nyt uudessa päiväkodissa kesän ajaksi samaan ryhmään. onpahan sitten niillä ainakin toisensa. pehmee lasku, niin sanotusti.

nooh - kyllä se tästä. taas.

1 kommentti:

  1. Mun mielestä on kurjaa ja kohtuutonta, ettei mua huolita mihinkään. reagoin varmaan vatsallani siihen torjutuksi tulemiseen. IHmisen pitää kestää pettymyksiä, mutta mulle niitä on tullut liikaa. Mun kaikki lahjat menevät ihan hukkaan, vaan sen takia, että rangaistaan siitä, että vanhemmat erosivat ja on ollut koulukiusaamista. Olis paljo parempi, jos muhun luotettaisiin edes jossain asiassa. Raamatun yksin tutkiminen kiinnostavaa, muttei sitäkään jaksa koko ajan. Surettaa. SUOMEN LUTHER OPISTO päätti, ettei ota mua oppilaaksi, itkin sitä koko eilisen illan. MIlloin tämä alamäki loppuu, vai loppuuko ollenkaan?

    VastaaPoista