lauantai 19. toukokuuta 2012

vaipaton

mulla on ollut henkilökohtaista vääntöä pojan vaipattomuudesta sekä päiväkodin että murun kanssa. musta pojalla on herkkyyskausi vaipattomuudelle nyt, päiväkodin mielestä pissa housuihin päivässä merkkaa sitä ettei se vielä ole. muru on samoilla linjoilla. sen mielestä en voi vaatia päiväkuivuutta pojalta vaan siitä syystä, että vaippojen poisjättäminen on käynyt tytöiltä helposti.
en "vaadikaan" mitään. musta vaan kuivat päivävaipat tarkoittaa sitä, että niitä ilmankin voi olla. pissat housuun päiväkodissa kertoo vaan niiden kyvyttömyydestä tarjota pottaa säännöllisesti.
ja musta kuivapintasten vaippojen kanssa ei ikinä opikaan kuivaksi. kestovaippoja ei muru kusenhajun pelossa suostu edes käyttämään. ei vaikka kestareita etikassa kuinka liottelisin ennen pesua.

mä pidän pääni (varsinkin kun kissa on pelireissulla, niin vaipattomat hiiret hyppii pöydillä, kattokaas.) ja poika saa viettää kaks päivää himottelemissaan autokalsareissa. mulla on pesutupavuoro ja tilaisuus pestä vaikka sadat kusikalsarit jos niikseen tulee. mutta ei tule, saatte nähdä.

taktiikkana on hilpasta pöntölle aina toiminnan vaihtuessa.
aamun saaliina on kolmet asiat pöntössä, nolla kalsareissa.

tästäs saatte, pystytte näkeen että äiti on aina oikeessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti