lauantai 19. toukokuuta 2012

urheiluleski

täällä sitä kökitään. emäntä läks pelireissuun vkonlopuksi, ja mun osana on sitten tää loppusirkus. ilman esikon, anopin tai ystävien apuja.
ei tää nyt pöllömmin ole mennyt. koirat saa tyytyä lyhkäsempiin lenkkeihin, toki usemmin kun yleensä. ja omituisiin lenkkiajankohtiin. mm. aamuyöllä kun penskat nukkuu, kiertelen korttelia hurttien kanssa.

viimeyökin oli mun osalta yhtä hulinaa. 1.44 huusi poika, 2.45 mun kahvinkeittoherätyskello, 3.00 murun "mikä hitto toi on?!" lähtökello, johon se ei luonteensa mukaisesti herännyt ihan heti. 3.44 aloitti joku kiimanen antilooppi huudon olohuoneessa. (koira järkyttyi kun mami jätti.) ja 5.00 soi lenkkikello mulle. sitten lueskelin kunnes naapurihuoneessa alkoi poika viritellä aamukutsua 7.15. vähän väsyttäis, mutta onneks illalla pääsee ehkä ajoissa nukkumaan.

käytiin pihaleikeissä, kaupassa ja ravintolapäivässä. ja kohta suunnitaan pesutuvan kautta naapuriin katsomaan peliä. ja kotiin tullaan pesutuvan kautta, lenkitetään koirat ja sit voikin vissiin pyörtyä petiin. tai jatkaa sitä ihanaa kirjaa.

ja huomenna sama rumba uusiks.
paitsi yllärinä daddy soitti ja sanoi että vois tulla mukuloita ratottaan huomenna, että pääsisin lenkille koirien kanssa rauhoissa. jospa juoksulenkinkin pystyis tekeen. *


* btw. juoksin yksilta spanielin kanssa. siitä kun vaan ei tule yhtään mitään, vaikka sitä mainostetaan rotukuvauksessa termillä "mainiota lenkkiseuraa". mun oma kunto on suht hyvä, mutta taas tänään alaselän nitkuessa punttisalikuume kasvoi. kohta sitä voi kutsua jo vakavaksi motivaatioksi. 

ja vanhimman koirapojan lenkit on kyllä nyt juostu. se oli lenkin jälkeisenä aamuna ihan jumissa. muutenkin sen vointi on alkanut osoittaa hiipumisen merkkejä, toivotaan että jos nyt tän kesän vielä? ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti