keskiviikko 27. helmikuuta 2013

avioliittolaki

tasa-arvoinen avioliittolaki ei tule eduskunnan käsittelyyn. yllättikö?
no ei mua ainakaan.

vaikka yleinen mielipide on ihan puolesta, niin yhteiskunta itse laahaa kaukana jäljessä.
huoh, sanon. 
kansalaisaloite on viritteillä.
propsit siitä.

emmä edes osaa mitään tästä sanoa.
muuta kun että mä niin tiesin tän ennalta. 

osaako joku muu sanoa? jotain? 

"Omantunnon asia on päättää, ettei suostu naimisiin jonkun kanssa. Omantunnon asia ei ole päättää, kenen kanssa joku toinen ei voi olla naimisissa." - Husein Muhammed 
luki kaverin fb-seinällä. 
nii.

6 kommenttia:

 1. Lähinnä vtuttaa kuin pientä sikaa pakkasella :/
  Aloitteen kautta iskuun sitte.

  VastaaPoista
 2. Sama vika kuin Vinkeän äitillä.. ottaa pattiin, ottaa pattiin. Vaikka eihän tässä minusta ole kyse.. mutta hitto kun en ymmärrä miten kellään on oikeutta päättää toisten puolesta saako mennä rakkaansa kanssa naimisiin vai ei. ARGH!

  Mutta Tahdon2013 kampanjan turvin sitten!

  VastaaPoista
 3. mut siis, kun tää asia koskee-ei koske mua. siis juu. haluaisin "päästä helpolla" ja täräyttää maistraatissa vaan perheen kasaan, ilman mitään hiton nimenvaihdos-saadaankopliis-pliis-sama-nimi-meille-suokaa ja antakaa-pliis-pliis-mun-lasten-toiselle-vanhemmalle-pliis-tasaveroinen-pliis-pliis-huoltajuus jooko? suotteko? viitisittekö pliis?
  että mä olen jotenkin epätasaveroinen ihminen ja joudun allekirjottamaan kansalaisaloitteita että jotkut hyväksyy mulla olevan oikeus samaan mihin muilla on ihan normisti?
  ei käy mun järkeen.
  mä en todella tarvitse suvaitsevaisuutta keneltäkään, tuskin käyn (tässä vihapäissäni miettiessä) koko kansalaisaloitetta kirjottamaankaan.
  helevetti. asia ei kuulu kelleen muulle pätkääkään. mä sit veivaan hemmetin maistraatit ja sossut ja kaikki vaadittavan että saan mikä mulle kuuluu. piste. ja lällälää persut, räsäset ja muut, mun kirkko siunaa mun PERHEEN ja PARISUHTEEN kuitenkin, koska se on rakkaus mikä merkitsee, jossette tienneet! että koittakaahan tulla estämään.

  nii, ja sit toisaalta, jossemmä (ja ne 49 999 muuta) nyt toimi, nii eihän tää peli etene ikinä. takapajunen tilanne vallitsee iänkaiken ja toiset päättää miten toisten (kunnon kansalaisten) pitää elämänsä elää. ei käy.

  fak.

  VastaaPoista
 4. "mä en tajua miten sä vedät kahdessa sekunnissa ihan hiilet, asiasta joka ei ole enää/vielä ajankohtainen?"
  - sanoisi puolisoni tähän.
  "no, vedinpä vaan. kun sattui tulemaan mieleeni."

  VastaaPoista
 5. :(

  ei vaan tosiaan voi ymmärtää mikä siinä on niin kamalaa.. ja mä jo jotenki ajattelen tämän mun lapsien / sisarusten kautta. Että jos tuo asia olis joskus sillä tavalla henk.kohtanen, niin pirulauta että mä sitten kävisin hiilenä vielä potenssiin sata, jos asia ei tästä etene. Ettäkö mun lapsia lokeroitais? Tai sisaruksia? jne...

  VastaaPoista
 6. musta on ihanaa että mein ikäset on jo siinä vaiheessa, että omat lapset saa olla mitä on, kunhan ne on onnellisia. ja valmiina puolustamaan niiden oikeuksia, eikä piilottelemaan moisia häpeäpilkkuja, niinku vielä meistä edellinen sukupolvi.

  meille tosin on toisin :) mä itse sanoin mun äidille, että jos nyt alkuun et koko suvulle kerro, että mä sit itse joskus. nii johan mun lesbous viikossa levisi koko suvun tietoon. ihan tyytyväisenä mutsi sen oli kertonut. kaikille. mä itse ajattelin että mutsin sukulaiset on vähän vanhoollisia ja konservatiivejä, mutta ihan turha oli ennakkoluulo, mulla ;)

  VastaaPoista