keskiviikko 20. helmikuuta 2013

hyvä flow

kenkäfetissi minussa nostaa päätään, ja nyt onkin kumman hyvä flow kenkäasioissa.
mun hemmetin kalliit merrelin talvikengät sanoivat sopimuksen irti.
olen toki kaks talvea niillä päivittäin tallustellut, mutta silti mein tarinan päättyminen vetoketjun ritsahtamiseen oli äärimmäisen surullista.koitan kysellä toki suutarista mitä mokoman korjaaminen maksaa, mutta oli pakko yrittää hankkia laastarisuhde jonkun toisen kanssa. niinku heti. emmä muuten kestä enkä pärjää.

mun ja merreleiden suhde muutenkin tässä on tänä talvena haalistunut, koska ne on alkaneet olemaan hiukan kylmät mulle muutenkin. pinnalta ne on aivan uuden veroiset, mutta joku kylmyys mein väleihin on herkästi tullut kovemmilla pakkasilla jo pari tuntia ulkoillessa. 

onneksi netistä löytyy uusia rakkauksia niin helposti.
himoitsemani sorelit löytyi miltei puoleen hintaan, ja ne saapuvat postikulutta elämääni sulostuttamaan ja jalkojani lämmittämään jo tällä viikolla.

rakkauden täytämä kenkäsuhderaportti siis odotettavissa piakkoin. 


4 kommenttia:

 1. Ne sorelitkin muuten kylmenee.

  VastaaPoista
 2. Eeheheh, voi vitsi miten ihanan mielensäpahoittaja-anonyymi täällä on taas kommentoimassa. :D Mulla on jotkut Sorel-kopiot jotka kyllä pysyy lämpimänä ja on hyvät, varsinkin kun on villasukat sisässä. Tarpeeksi paksu pohja vain tai lisäksi vielä lämpöpohjallinen niin mistä tahansa kengästä saa talvikelpoisen. ^^

  VastaaPoista
 3. no ootpas jonesy räpsyllä - en edes tullut ajatelleeksi että kommenttini voisi joku ottaa negailuna. totesinpa vaan, omat sorelit on nyt toista vuotta käytössä, ja kovemmilla pakkasilla kyllä varpaat jo palelee, toisin kuin viime vuonna. muistetaanpa hengitellä siellä...

  VastaaPoista
 4. hahaha. keskustelua.
  kiva että ano vähän selvennit mitä tarkoitat. semmonen perusteeton eip-eipä-huutelu ei kovin ketään kuumenna. paitsi saa just kysymään mistä sun sorelit puristaa :)

  tottakai talvikenkien sisäosat länääntyy käytössä, ja ne kylmenee, mutta sortsuihin hankin sentin verran ylitilaa (vs. mun merrelit), joten mahtuu pohjallinen tai villasukka sinne lisälämmikkeeks jos tarvis.
  nyt oli muuten urheilukaupoissa sortsut jo hyvissä hinnoissa, että kipin kapin kauppaan jos haluat enstalveksi omat!

  VastaaPoista