torstai 28. helmikuuta 2013

homostelua ja takinkääntöä

löysin siivotessani muutaman lehtileikkeen.
tässä parhaat palat liisaleenan kolumnista.
julkaistu city-lehdessä ennenmuinoin.

"jokaisella on Asiasta mielipide, vaikkei homohommat millään lailla itseä koskettaisikaan. moralistit varoittelevat että homoliitot murentavat avioliittoinstituution. taannoin pelättiin että viiden tuhanne somalin vievän puolen miljoonan suomalaisen työpaikan, ja nyt siis kauhistellaan, että viiden prosentin seksuaalivähemmistö tuhoaa 95 prosentin parisuhteen. kuvitteleeko joku todella, että kannelmäkeläiskaksiossa kaksin käsin toisiaan mukiloivan lahtisen pariskunnan liittoa uhkaa se, että naapurissa asuvat reijo ja antero voisivat vihdoinkin rekisteröidä suhteensa?

heterofundamentalistien suurin kauhukuva on homojen adoptio-oikeus. huolestuneet nimimerkit kyselevät, millaisia pervoja reijon ja anteron kasvattamista lapsista mahtaa tulla. iskä-äiskä-perhemallia puolustelevat ei turhaan kysele, miten tasapainoisia lapsia laspia kasvaa 50 prosentin todennäköisyydellä eroon päätyvässä heterohelvetissä. näiden talebanien puheita kuunnellessa (ebeling, räsänen, mäki-hakola) voi vain ihmetellä miksi aina korostetaan raamatun aikansa eläneitä ahdasmielisyyksiä, ei ikuisesti ajankohtaista rakkautta."

niinno.
en pidä kolumnin vastakkainasettelusta, mutta näköjään edelleen ajankohtaisena pysyvä aihe.
kertokaa mulle, kun en tajunnut sen yhden takinkääntäjän sanomaa (vaalikoneissa sanonut että äänestä lakialoitteen puolesta, ja äänestyksessä kuitenkin huuti vastaan.) että "laittakaa tämä liikkeelle "oikeaa" kautta. tarkoittaen kansalaisaloitetta. mikskähän sut sinne valittiin? muuks kun edustamies ihmisten äänitorveksi? häh?

1 kommentti:

  1. Eihän tohon sun kyselyys vastata voi, kaikki jutunaiheet kun sattuu olemaan sopivia ja hyviä. nih.

    VastaaPoista