sunnuntai 24. helmikuuta 2013

uimahallissa

hyi saakeli!
mä en todella tajua uimahalleja!
enkä tykkää!
ainakin toi mein lähihalli oli kamala.
saakeli että saa ihminen palella hauskuutensa eteen. mä en tajua kuka moista vapaaehtoisesti tekee. (vaikka eihän mua sinne ase ohimolla pakotettu, mutta kuitenkin.) tai siitä diggaa. oikeesti. sanoin että avanto on sit enemmän mun juttu.

säälitti kundi, joka on samanmoinen lämpimän veden ystävä, niin se siellä huulet sinisenä ja hampaat kalisten koitti pitää kivaa.
alkuun pelkäsin mitä siitä tulee kun vien noi kaks pelotonta sinne altaaseen, että jos vaikka onnistun jomman kumman saamaan elvytyspisteeseen kun silmät ei jokapaikkaan ehdi. se että molemmat osaa sukeltaa, on kiva. mutta se ettei kumpikaan osaa uida, on vähän ei-kiva.

turhaan jännitin. kundi otti vähän rauhallisemmin ekojen keuhkosta pulautettujen vesiyrjöjen jälkeen, ja neiti näppärä sit kävi sukelteleen ja harjoitteli uimaan ihan omine hyvineen. tarkasteli vaan että huomaan kui pätevä hän on. sit vähän dippailin niitä sukelluksiin, pomputtelin ja mahauittelin.
oli tositosi kivaa.
ja tositosi kylmä!

siis voitteko kuvitella että suihkuistakin tuli umpikylmää vettä?! että kun tuut kylmästä altaasta, niin pääset kylmään suihkuun.
oli siellä lämpimiäkin, muutama. yks täti neuvo. sai tukat sit pestyä lopuks kuitenkin.

ooh.
varmaan ensviikolla uusiks. jos ilkeän itseäni vielä palelluttaa lasten ilon takia.
ei millään marttyrimielellä, vaan kyllä se ilo oli suurempi hyvä, kun paha kylmä.
mutta hyi saakeli silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti