maanantai 27. huhtikuuta 2009

tajukankaalla, plösö

tänään jysähti. aamulla istuin duunikoneella, ja yhtäkkiä tuli olo etten voi oikein hyvin. kävelin tyynesti kahvihuoneeseen, hymyilin, laskin paperit pöydälle, ja ryntäsin juoksuun. ehdin juuri ja juuri pukkarin pedille kun taju kajahti kankaalle. mitkä ällöt kuumat aallot, kohina päässä, yrjöt kurkussa.

kun valot palasi, nostin jalat ylös ja huohotin. johtukohan raskaudesta? niskajumista? vai mistä ihmeestä? kammottavaa jokatapauksessa. duunikavereilla meni aamu päivitellessä mun kalpeeta olemusta.

kohtaus kuitenkin meni ohi, ja pystyin oleen loppupäivän töissä. pitää nyt seurailla jos oireita tulee lisää ja soitella vaikkas sille ihkulle neuvolan tädille...

me ristittiin masutyyppi "greipiksi". nyt greipin asumus on meinaan greipin kokonen, ja se on about 4cm pitkä ja painaa 10g. alkaa peukut erkanemaan kourista ja silmäluomet peittämään silmiä. aika hiis. nää on niitä asioita mitkä saa mut iloitsemaan tästä raskaudesta.

kerroin greipistä myös esikolle. epäilen asian tulevan esille kun vappubrunssilla kieltäydyn viinistä. ettei tule sitten omalle lapselle ja lähimmälle ihmiselleni yllärinä tämä pieni uutinen. mulla ei ole muutenkaan lasten nähden tapana ottaa mitään, mutta ruoan kanssa voin hyvin ottaa sen lasin viiniä. ja kun sukuloimaan mennään, niin siellä herättää heti epäilyksiä jos ei viini kelpaa. parempi näin.

tuntuu muutenkin että alan oleen sellanen pikkunen plösö. näin pienessä ihmisessä kertyneet 2kg näkyy heti. surkeeta. että ei sitä kauaa sen puoleen peitellä muutenkaan...

mama ja greippi 10+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti