keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

siivosin

laitoin nyt sitten eilen paikkoja kuntoon. pesin lattiat, matot, ikkunat, kukkia ja pyykkiä. harmittamaan jäi se että matot eivät nyt aivan puhdistuneet. en tiedä mitä ihme ammoniakkia herra koira pissii, mutta mein paperinarumatossa on selkeä vaalea läikkä pissauksen kohdalla. hitto että harmittaa. kallis, uusi matto, enkä nyt tiedä miten saisi sen tahran pois. hmh.

vaihdoin myös järjestystä olohuoneessa. tästä tuli kyllä hiton onnistunut muutos tälläkertaa. vanhan senkin ja tikkaat laitoin yhdelle seinälle, ja niille kaikki viherkasvit. esikko sanoi että nyt tulee kasvit kauniisti esille. olen samaa mieltä. huoneen nurkkaan laitoin ojasta pelastamani kaapelikelan, jonka päälle nostin lainateeveen. teeveen jonka piti olla meillä kun olin saikulla 3kk sitten, mutta se on jäänyt tuohon nyt töllöttämään. eksä halusi viedä mein hienon litteän tauluteeveen, ja koska hän oli siitä suuremman osan maksanut, annoin sen hänen mukaansa. nyt meillä on hieno kasari putkiteeveemalli. mutta se jotenkin ikäänkun sopii tohon kaapelikelalle :)
vastaseinälle jätin sohvan omalle paikalleen. sivuseinustalla, ikkunoiden (jotka ylttävät seinästä toiseen) alla mulla on vanha 50-luvun kirjahylly.

tää on nyt vaan tosi kiva. lukuunottamatta tota saamarin läikkää matossa.

keittiönpöydän laitoin huuto.netiin. se on niin iso, että jos syöjät ympärillä nousee kahdella hlö:llä, ei tuohon ruokailutilaan millään mahdu. huusin sieltä yhtä 50-luvun pöytää, joka taitaa olla meille ruokapöydäksi taas sitten liian pieni, mutta tyyliltään juuri oikea. jos sen voitan, niin siinä taas ollaan. kaksi pöytää, joista toinen liian iso, toinen liian pieni. mutta kun mä haluun... tosin mietin että pienempi pöytä menee myös makkarissa hoito+lelu+vaippapöytänä, ja sitten tietsikkapöytänä, jos ei siitä ruokapöytää saakaan... no juu.

mä toisaan tossa muutama kk takaperin ahdistuin siitä ettei täällä ole eron jälkeen mitään muuttunut ja sit alkokin tapahtumaan. radikaaleja muutoksia en ole täällä tehnyt, mutta sen verran kuitenkin että tää on nyt "mein" koti.

purkasin kylppäristä myös yhden kaapin missä oli kosteusvaurio. vauvalle en halua siitä mitään homeitiöitä, vaikka ollaanhan me jo niitä hengitelty tässä porukalla jo vuosi, mutta riskejä en ota uuden vaavin kanssa. me ei olla allegisoiduttu siitä, mutta pieni on aina pieni.

keittiöön haluan vaan välitilaan kaakelit (nyt se on odottanut lasia jo vuoden), ja mustan jääkaapin. ne vielä kun järkkään, voin alkaa keskittyä käsitöihin ja suklaan syöntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti