tässä samalla kun vakavasti harkitsen korkokikkailua pankin kanssa, teen itse viiliä.
se on musta parasta (lisäaineettomana välipalana) noille mukuloille, ja yhtäkkiä muistin että sitä pystyy helposti tekemään itse.
nyt on ekaviilit tekeytymässä tuossa pöydällä.
kas, ota ruokalusikallinen viiliä, ja lisää päälle maitoa noin desi.
anna hapantua pöydällä, kunnes kiinteytyy.
huomenna nähdään tän viilitehtaan tulokset.
viilin sekaan sopii se itsekeitetty marja-aronia hilloke, itsekeitetty omppuhillo (lähiomenat) tai lähimetsästä kähvelletyista pihlajanmarjoista keitetty hilloke.
anskattoany.
ja hyvämutsiekomutsifiilis loistaa musta kauas.
Mä tein joskus muinoin viiliä usein niin, että ruokalusikallinen kaupan viiliä täyteen litran maitopurkkiin - ja kas, siitähän tuli litra viiliä. Söin viiliä niin paljon, että vatsa alkoi mennä sekaisin. ;) Ei sitä pilaantuneeseen maitoon perustuvaa ruokavaliota ihan kauhean pitkään voinut jatkaa, vaikka olikin hyvää!
VastaaPoistaoiih.
VastaaPoistapitääkin kokeilla tuollasia perhekokoisia settejä, jos tuo alkaa muksuille maistumaan tuo mun tekemä. tosin pitää lopettaa sit ajoissa kanssa, ja vaihtaa vähän välipalaruokavaliota ;)
siis jätiksä sen litrasen joksku viikoks pöydälle? vai tulikse ihan päivässä?
VastaaPoista