tiistai 22. joulukuuta 2009

kätinöitä ja joulua

viimeaikaiset postaukset on meinanneet jäädä aina puolitiehen, kun pikkuherralla on niin kovin ollut tota mahavaivaa. ensin hänen tilaamansa maitoryntäys pisti nielemään ilmaa ja olo meni hankalaksi. imutilanteen tasoituttua maidontuottaja fiksuna naisena söi perättäisinä päivinä jalopenoja, raakaa sipulia ja lammasta intialaisittain. pari päivää poikasta on nyt sitten kannettu, sylitetty, taputeltu ja hierottu tuon tuostakin, ja unet on raasulla olleet ihan repaleisia. ei ihme että kiukuttaa. meiltä on kokonaan kadonnut se tyytyväinen ja rauhallinen killittäjävauva.

ehkä mama nyt vahingosta viisastuneena ottaa ravintoympyränsä hieman hillitymmin. jos vaikka sais killittäjän takaisin, tai ainakin masun siltä rauhottumaan.

tänään käännetään nokka kohti maaseutua, tai ehkä oikea termi olisi "pikkukaupunkia". lähdetään joulunviettoon murun äidin luokse. mun jouluvalmisteluihin on kuulunut muutaman vihreän oksan katkaisu metsästä, piparien leivonta lasten iloksi ja mustaherukkaliköörin valmistus. siinäpä ne. jouluherkkuja haetaan kaupasta mallia juusto ja suklaa. hitsit mä saan tän elämän tuntumaan tosi stressivapaalta. ja ilman huonoa omaatuntoa.

toivotan sulle ja mulle lasillista hyvää viiniä ja muutamaa palaa suklaata näin lähestyvän joulun kunniaksi!

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua ja masentava uutinen: mulla suklaan syönti vaikutti selvästi pojan vatsavaivoihin...eli hyvää suklaatonta joulua! (Onko sellaista...?)

    VastaaPoista