tiistai 15. joulukuuta 2009

sain mitä halusin, osa 2.

meinaan ristiäisiin varattua haluamani kirkon, ja suht haluamaani aikaan. vielä toivoisin auringonpaistetta kyseiseen toimituspäivään, koska silloin kirkossa saa salamatta hienoja kuvia fotattua.

murulla kun on tuo riivattu vuorotyö, niin piti laskeskella mihin saadaan edes osutettua koko kinkerit. kävipä vaan niin ikävästi että lauantai oli buukattu täyteen, joten ristiäiset ovat sunnuntaina. ja niiden jälkeen iltakahvit meillä kotosalla. pyörittelin pitkään monia vaihtoehtoja vuokratiloista ja seurakunnan omista tiloista kahden kattauksen kautta rajoitettuihin juhliin.

no. nyt ei tarvitse spekuloida, koska asia näytti järkkääntyvän itsestään. koska juhlapäivä on sunnuntai, se on yhdet iltajuhlat su iltana, välillä 17-21 ja arviolta sata vierasta, tilaa noin 70 neliötä. jihuu! siitä tulee kivaa. tai ei.

sotasuunnitelmaan kuuluu:
-kellaritilan hyödyntäminen. ("ylimääräset" ja "juhliin kuulumattomat" rojot sinne)
- tuolien lainaus. (asukastilan nätit vanhat sisustukseeni sopivat puutuolit iltalainaan meille, jotta mammoilla ja mummuilla riittää istumatilaa)
- koirat evakkoon siskolle. (onnea sisko!)
- astialainaa naapurilta.
- mun sukulaiset tuntien tonkka punaviiniä ja juustotarjotin vapauttaa mut leipomispuuhalta ;) mutsi ja faija saa askarrella suolapaloja jos tahtovat jotakin fiinimpää. mulle riittää ei-niin-traditionaaliset-juhlinnat.

mä siis voin rauhassa kerkittyä interiöörin luomiseen.
- kynttilät.
- uusi pöytäliina. (tähän satsaan. menköön samalla kalliilla rievulla sitten esikon kripajuhlat ynnä muut hörhellykset.)
- kuvien tilaus.
- mätsäävä vaatetus.

mitä vielä? ei kai mitään. helpolla hyvää ja hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti