sunnuntai 23. elokuuta 2009

nyt se tuli

meinaan flunssa. ja hirveen hyvään saumaan.

muru lähti matkoille, ja jätti mulle yhden 45 kilosen rontin tänne muun poppoon jatkoksi. tai itepähän pyysin. ja vielä sen tyhmemmän niistä sen kahdesta koirulista. kun sitä ei kukaan muu huoli. ja musta on hyvä testata jo nyt pystynkö asumaan sen kanssa yhdessä vai en. sanoinkin asiani vitsiksi naamoiden että saa palatessaan valita kumman haluaa pitää, mut vai rontin. kun voi olla että meistä ei ole samaan asuntoon asumaan.

ja siis sitten muru läksi, ja tuli tämä flunssa. ruttunaama on tuntunut muutaman yön kuumalta ja on nukkunut suht levottomasti. mulla alkoi kurkkuun sattumaan eilen, ja nyt on jo kurkku ummessa ja nokka tukossa. jos mein oireet yhdistäisi, voisi alkaa epäillä sikaflunssaa, mutta onneksi meihin riskiryhmäläisiin on nää oireet jakautuneet tasaisesti. toisella toista, ja toisella toista.

nyt vaan pitäis kuumeisen lapsen kanssa (esikko on isällään) lähtee lenkittämään koiria. ja oma kunto on aika skeida suoraan sanottuna.

yöllä oli sellanen hetki ettei henki kulkenu nenän eikä suun kautta. siinä vaiheessa kävi hiukka ahdistamaan. edelleen luotan siihen että tavallista flunssaa tää nyt on, vaikka toisaan siellä sika-asemalla olen edelleen duunissa. turha tässä on kai ressata. senkun keittää teetä termariin koko pvän tarpeiksi. kaipa se järkikin sanoo jos pitää lääkäriin mennä, mun tai himpulan. musta karmein kohta niissä sikainfluenssa-ohjeissa oli että jos lapsi on tajuton eikä reagoi mihinkään, niin se kannataa viiä lääkäriin. ihanko tosi? siinä kohtaa kyllä soitetaan yleensä ihan ambulanssia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti