keskiviikko 9. helmikuuta 2011

naiseus!

pms ohi. onneksi.

mutta se sitä seuraava vaihe ei myöskään ole kovin kiva.

olen ollut vuorotellen valmis vetämään itseni jojoon, tai tilsimään jonkun toisen.

saakeli mitä kipua voikin ihmisellä olla. ääretöntä särkyä, kolotusta, kipua, riipimistä, tuskaa, viiltelyä. istumaan ei pysty, seistä en halua, makaaminen tekee kipeää.

puhumattakaan siitä että pipo on niin kireällä että vinkuu. muiden puhe kuulostaa korviin pottuilulta, muiden jutut äärettömän typeriltä, ja töissä on pelkkiä vastoinkäymisiä.

tän illan ohjelmassa on vetää pää tukkoon buranalla, kahta suklaalaatua sekaisin. "lääkkeeksi", sekä mennä kuumaan vaahtokylpyyn murun kanssa. haluan, vaadin, tahdon ja tarvitsen myös selkähieronnan. että selviäisin tästä.

alkamatta kirkumaan, huutamaan, kiljumaan tai itkemään... saatikka tekemään jotakin fataalimpaa.

3 kommenttia:

  1. Vaikka miehestä on kyse, niin lähes kaikki kohdat tosta pms-postauksesta oisin voinut allekirjoittaa, paitsi itse pms-kohtaa tietty :D Hattua nostan teille, kun siitä tuplana selviätte hengissä. Mul on niin pahat ja piiiiitkät oireet, että hurja ajatus ois, jos toisellakin olis...Pari viikkoa kuukaudesta on melkein aina matalalentoa, joskus on lääkkeilläkin koitettu niitä hoitaa mut pahemmaksi meni :( Se vähän kuitenkin auttaa, kun tajuaa seurata kalenteria ja tietää mistä kyse, niin ei enää pistä koko elämää remonttiin kerran kuussa, peru kaikkea mihin on ryhtynyt jne. Tosi hankalaa on, jos sille ajalle osuu joku tärkeä juttu, jossa pitäis onnistua, ja osuuhan niitä, kun melkein puolet kuusta on kyseessä. Iän ja rask/synn myötä eivät oo ainakaan helpottamaan päin, päinvastoin (paitsi kun menkat oli poissa, ah se oli ihanaa aikaa). Mutta kivut mulla loppu synnytykseen kuin seinään, ja se on jotain se. Tosi kurjaa, että sul ei käynyt siinä asiassa yhtä hyvä tuuri. Pärjäilkäähän!

    VastaaPoista
  2. Kurjaa että on tällaista, mutta ihanaa kun muillakin on! Musta tuntuu että olen ystäväpiirini ainoa joka todella hyppii pitkin seiniä ja pms aika on aina myös henkisesti jotenkin erityisen raskas.

    VastaaPoista
  3. Niin siis munhan toinen nimi on puolet kuukaudesta Belsebub. Hormonilääkitystä ei voi käyttää, viimeksi määrättiin mielialalääkkeitä jotka sai vaan tasaisen maaniseksi ja särkylääkettä menee kuin leipää. Minkäs teet, tän kans on vissiin vaan elettävä siihen asti, kun tulee vaihdevuodet ja alkaa uus murkkuikä. Prkl.

    VastaaPoista