keskiviikko 9. helmikuuta 2011

toinen samanlainen

palas tänään mieleen noin 12v takainen lääkärireissu kun esikkoa vietiin rähmivien silmien takia lääkäriin, ja hups. löyty tulehdus silmistä, korvista ja kurkusta kanssa.
siskonsa poika, pikkuleijona, veti samat diagnoosit, ja samalla lähtösyyllä mentiin alunperin lääkäriin, eli rähmivin silmin.

ei ole huutanut öisin, ei ole kiukunnut poikkeavasti, ei ole kuumeillut.

luulen että tää on sen influenssan jälkitauteja tää, muruhan käytti pojan kuumeilun takia kaks viikkoa sitten lääkärissä, dg silloin: ei mitään.

onneks ei nyt jääty paljoa seuraileen että mitä niistä silmistä tulee, kun oli selkeesti olikin nyt tauti päällä vaikkei me oltais sitä huomattukaan.

no tippoja silmiin, antibioottia suuhun ja kuumelääkettä päälle.
toiv se siitä.

kuumeilevan rokotetun pojan takia kun mä pari vkoa soitin neuvolaan, ja täti sanoi "kyllähän sä tiiät millasia ne korvalapset on" ni jouduin kertoo etten tiä. ja edelleen sama. ei hajua vieläkään miten lapsi käyttäytyy kun sillä on korvatulehdus... noin niinko normaalisti. nää on nii erityisiä nää mun.

1 kommentti:

  1. Hurjaa! Mistäs sitä sit tosiaan tietää.

    Vaikka enpä mäkään tiedä, meillä kun ei ole kummallakaan vielä toistaiseksi ollut yhden yhtä korvatulehdusta. Tosin en tiedä, onko se mahdollista! Lääkärissä on käytetty, jos kuume on kestänyt yli 3 pvää tai on ollut muuten jotain, silloin ei ole koskaan ollut korvissa mitään. Muuten ei sit tiedä, mut mitään ei oo myöskään koskaan valitettu.

    Parantumista pikkusissille!

    VastaaPoista