sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

"nyt mä en kestä enempää!"

eilen oli vatsa niin kipeä että itku meinas tulla moneen otteeseen.
pari hetkeä pihalla muksujen kanssa tuntu siltä että "nyt en kestä enempää!"
vippaan ne sisään murun hoteisiin ja painun sänkyyn vikisemään.

mikä jumalavita siitä on, ettei semmosta osaa tehdä? 

oli tosi kiva päivä, jos laskee pois sen saamarillisen kivun, kuvotuksen ja vessassa ramppaamisen.
paino rytisee alaspäin niin että pian oon ihan oikeesti ihan totaalinen nälkäkurki, ja siltä tosiaan näytänkin jo. vituttaa, mutta minkäs tässä mahdan. yhtään enempää ressiä en siedä. kärsitään tää nyt ihan pystypäin. ja ajatellaan positiivisesti. ei tääkään nyt koko elämää, ei edes koko lomaa kestä. piimää naamaan, ja naama hymyyn.

oltiin lasten kanssa ulkona eilen, hyvässä säässä niin paljon, että hereilläoloaikaa sisätiloissa jäi maksimissaan kans tuntia. oli hieno päivä. meillä on ihana piha, ja ihanat puistot.

p.s. esikoinen rulaa. keskiarvo tirpan vajaa ysi, mihin se toki oli hieman pettynyt. yli ysin se koittaa sen hilata, että voi sit rauhassa valita mihin lukioon menee.
ja se on ilmeisesti valittu ilmeisesti piirin edustusjoukkueeseen.
pisteenä i:n päälle, se lähti pelaamaan tänään naisten edustusjoukkueen peliä. ensimmäistään. ainoona niiden joukkueesta. kutsu tuli eilen, ja hää otti sen vastaan. mitenhän se mun pikkunen pärjää isojen naisten rymistelyssä*? se on kuitenkin vasta 14. valmentajan mielestä on hyvä oppia pelaamaan kovaa, ja ottamaan vähän hittiä. ja onhan se niin, mutta mammaa jännittää. ja vähän liikuttaakin. ammattilaisuransa kyseiseltä pelipaikkakunnalta aloittanut vaari läks tyttöä peliin viemään. vaari on varmaan kans ihan liikkis siellä.

* se on saanut paljon positiivista palautetta siitä että se pelaa niin kovaa. oikein ja kovaa. ne on treenanneet muutaman kerran naisten kanssa samaan aikaan, ja tässä tulos. 

p.s. 2. jouduin tuomaan tuolit kotiin ekan maalikerroksen jälkeen, koska maalaustilassani (pihalla) lentelee siitepölyä ihan liikaa maalaushommia ajatellen. "noi on tosi paljo hienommat ku esimerkiks pinkit tuolit.", sanoi ruttunaamakin. itsen tekis mieli kiljua ilosta! HIENOT TUOLIT! nyt odotellaan josko muru vaivautuis hakee mun huudosta kuudella eurolla bongaaman ruokapöydän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti