torstai 30. kesäkuuta 2011

"olette tulkinnut asiaa aivan oikein"

emmä tät paskaa tilannu.


"Hei !
Olette tulkinnut asia aivan oikein.

Ennen parisuhteenne rekisteröintiä teitä ei katsota avopuolisoiksi.

Rekisteröinnin jälkeen rinnastetaan avioliittoon.

Asumislisää ei enää rekisteröinnin jälkeen voi saada, koska

puolison lapsi asuu samassa taloudessa.

t. kela "

ollaan me tästä jo puhuttukin aiemmin. mummikin kielti menemästä naimisiin jos murulle koulupaikka napsahtaa, koska se ei ole taloudellisesti järkevää. ("sun kannattais joskus ees olla järkevä.")

aamulla kuului "naps", ja se oli tän kamelin selkä. totaalisesti. en olekaan pitkään aikaan vetänyt moisia tunneövereitä. itkusta ei tullut loppua, ei sitten millään. mäjäänvanhakspiiaks.kohtaoonjosikavanha.liianvanhanaimisiinainakinjarumakin.kohtaenkelpaakellekään.enmurulle, enkäkelleenmuulle.eiolekivaakuollaniinetteikukaansuaikinähalunnu.sniif,sniif,sniiiiiiiiiiiiiiiiifff. 

"kuule, ehditään me myöhemminki. ja kyl mä sut sitteki haluun. sit me päästää sitäpaitsi pidemmälle matkalle ku lapset on isompia. ja se on enemmän kun jees."

ei vittu nyt hellät sanat ja lohduttelu auta. emmä tätä paskaa tilannu. mun elämä on pilalla. (tänään. huomenna voi olla toisin.)

1 kommentti:

  1. Suomi taas toimii!!! Ja paskan marjat! Ei muuta kun reissuun ja meette siellä sitten avioon vaikka New Yorkissa... :) Voimia Taistoihin!!!! <3

    VastaaPoista