sunnuntai 25. lokakuuta 2009

hemmetin kutina

vatsaani alkoi kutittamaan viimevkolla julmetusti, mitään iho-oireita ei vatsassa näkynyt. ja ylävatsakin tuli (siis ruokamaha) todella kipeäksi. no kaikkien mokien äitihän on alkaa googlettamaan oireita, mutta mitäpä siinä muutakaan tekemään. ainoa mihin nuo oireet viittasivat on hepatoosi (se maksa-arvojen nousu). mulla on huomenna aamulla sitten paastolabrat, ja liikeseurantaa teen muutaman kerran päivässä.

mun älyttömän ihana terkka lohdutteli että tuskin oireet ovat hepatoosia, koska sitä ei ole aiemmissa raskauksissa ollut, mutta asia pitää tarkistaa. jos hepatoosista on kyse, niin vauvahan joudutaan auttamaan maailmaan ennen vkoa 37 jos arvot on kovasti kohollaan. eli ihan muutaman pvän kuluttua! jösses!

no. stressi ikäänkuin laukesi kun sain pe labralähetteen, ja kutina on lieventynyt kovasti. eikä ole levinnyt merkkipaikkoihin, eli jalkapohjiin ja kämmeniin.

eniten stressaa nyt se miten selviin paastolabrasta pyörtymättä, tai tilsimättä ketään matkalla. alkuraskauden pahoinvointi my ass, mä oon alkanut tässä loppuraskaudessa meinaan voimaan TODELLA huonosti jos en kahteen tuntiin syö. vapisen, alkaa oksettaa ja tulen saakelin vihaiseksi. siinä sitten upea alku maanantaille, 8h syömättä ja juomatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti