tiistai 27. lokakuuta 2009

kuume ja huoli

127e köyhempänä, mutta henkisesti satasella seesteisempänä kotosalla. empaattinen palvelu, tarkka tutkiminen, labrat ja vastaukset tunnissa. siinä syytä löysätä kukkaronnyöriä ilman vakuutustakin.

kovat ruumiinlämmön vaihtelut voivat saada aikaan sydämen läpätystä, mistä myös sinistely voi johtua. tästä lähin ruttunaaman kuume nuijitaan alas heti kärkeensä kunnon dropeilla, eikä jäädä katselemaan josko kuume parantaisi muita oireita itsestään sitten. nyt kotona arsenaalina pamol, burana ja pronaxen. sekakäyttö sallittua, jopa suotavaa. (pamolin osalta noiden muiden lomaan siis.)

kuumeen aiheutti tälläkertaa bakteeritulehdus pikkuraukan kurkussa. ihme että löytyi kun ei ole kurkkua valitellut. kuumeen heittelyt on olleet kyllä rajuja tänään:
kello 9, 39,1
kello 11, 37,3
kello 13, 40,1
kello 16, 37,5
kello 18, 39,1
kello 20, 40,3
ei ihme että lapsi tilttaa.

tänään oikeesti vitutti olla äiti. ei kestä pää eikä sydän katsoa omaa lasta viittävaille tajukankaalla ja täysin velttona räsynukkena. päätös olla tekemättä lisää lapsia ja hankkimatta täten itselleen lisää huolta tulee kuukausia liian myöhään. saamari tänään on itkua pidätelty. veikkaan että pian repeää.

4 kommenttia:

  1. Jaksamista teille ja toiveikkuuutta myös. Älkää valuko epätoivoon. Ja itke, itke pois. Se on oikea reaktio äidin hädässä lapsensa vuoksi.

    Omani ovat jo aikusia, mutta muistutit heidän lapsiaikojen kuumekouristuksista. Minulla kävi niin, että silloin tunsin olevani eniten oikeassa paikassa ja eniten äiti. Muutoin äidin tunteet olivat, noh, en esim. koskaan jaksanut leikkiä lasten kanssa.

    Halaus!

    VastaaPoista
  2. kiitos. tottakai tää elämä näyttää kaikki puolensa, eikä odottele rauhaisana sitä että mamma käy synnärillä. tulee nuo taudit kun on tullakseen.

    mulla vaan esikon kohdalla ainoa sairastuskokemus oikeestaan on sen kuolemanporteille heittänyt kuumetauti. siksi ehkä meen ihan sekasin näistä kuumeiluista... yllättävän kärsivällisesti sitä jaksaakin toimelias ihminen istua kipeen lapsen kanssa käsi kädessä tunnista toiseen...

    VastaaPoista
  3. Jaksuja, jaksuja, jaksuja! Olishan tossa tilanteessa (kaikkinensa) kuka tahansa pikkupähkinöinä. Toivottavasti kuume pysyy kurissa, mut siis oksentaako Ruttu lääkkeet vielä?

    R.

    VastaaPoista
  4. eilen hulautti illalla v-penit lattialle. ja päälle lenti ulos suppo toisesta päästä. (ehkä jopa hiukan koomista?) sit vaan arvoin paljonko laitetaan uutta sisään...

    sit alkuyöstä menin kokeileen sen ihoa ja se oli ihan kylmän viileä. ja olin ihan että jes! ja olkkariin päästyäni juoksin ihan kauhusena takas katsomaan että se hengittää. (jos oonki ylilääkinny sen?) hengitti se. onneksi.

    mä alan vissiin sekoomaan ;)

    VastaaPoista