sunnuntai 23. toukokuuta 2010

kirjotusripuli ja morsiuskimppu

kostan kaiken hiljasuuden nyt tykittämällä tekstiä olan takaa.

pähkäilen täällä morsiuskimppua. en omaani, vaan menin sekaantumaan taas asiaan joka ei alkujaan mulle edes kuulunut. (ei ylläri, tapahtuu usein.) ystäväni facebookissa pähkäili morsiuskimppua häihinsä, niin mun piti taas avata sanainen arkkuni ja ehdotella muutamia "hyviä ideoita", niinkun tapoihini kuuluu. parin mutkan kautta ollaan nyt siinä tilanteessa, että minähän sen kimpun sille suunnittelen ja sidon. jaigs! jos olis kyse jostakin maljakossa tököttävästä härpäkkeestä, missä valttia olis enemmän toi luova ote,  niin homma olis mulle omiaan. sen sijaan kuitenkin odotetaan jotaki traditionaalista menossa mukana kestävää katseenvangitsijaa, niin nyt jo hirvittää tää asia.

mulla on muutama suunnitelma, mutta jos jollakin on rakentavia ideoita, niin otetaan ilolla vastaan! riippuva, noin 30-40cm kokoinen pläjäys pitäisi saada aikaan... muratista ja siihen ehkä orkideaa tai kallaa (punertavaa, onhan sellasta???)

nimimerkillä "stressissä oleva nainen joka kutoo paperinarusta verkkoa täällä"....

(nimimerkki vois olla myös muotoa "tunkee nokan asioihin jotka ei hänelle kuulu", "nainen pulassa", "nolaankohan itseni tässä" tai "näytänksmä hortonomilta?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti