keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

maniat iskee

mulla alkaa vissiin kierrokset kiihtymään, kun mielessä tulvii taas kaikkia ideoita ja tekemistä. sen sijaan että poikulin aikaset heräämiset rasittais mua mitenkään, tuntuu että virtaa riittää ylimäärääkin.

a) en saa tarpeeksi murusta. musta olis niin kivaa olla sen kanssa kokoaika. riipivää että sillä just alko työviikot.
b) pussimania ei hellitä. haluisin tehdä säilytyspusseja vaikka mille, mutta nyt loppu jo kankaat.
c) haluaisin yhden hyllyn. ja siis nyt suunnittelen mitä kautta ajatuksesta tulee konkretiaa. tarvitaan yksi vanha puuhuylly (ylimääräsiä, anyone?) tai sitten se pitää rakentaa. sen lisäksi viinilaatikoita, koreja ja valkoista maalia.
d) haluaa myös naimisiin. koska 1) löysi äärettömän hienon morsiuskimpun ystävälleen, 2) kohdassa c. mainittu hylly on kinuttu myötäjäisiksi murulta. se saa mut, mä hyllyn. 3) olis kiva pitää juhlat ja juoda vähän viiniä. 4) ja tietty rakastan murua tosi kovin! ;)
e) tekee mieli ostostella ihan sikana. en tarvitse mitään, mutta olis kiva vaan ostella. ja ostella, ja ostella. lastenvaatteita. pojalle lätsä. ruttunaamalle silvanialaisia ja esikolle vaatteita.
f) haluaisin virkata tilkkuja, joista voisin koota poikulille vaunupeiton talveksi.
g) tehdä kotiin kaikkia pieniä juttuja, ja parkettikin olis kiva maalata valkoiseksi, kuten teki varpunen, ja ruoja kertoi siitä blogissaan. murr... ei enmpää ajatuksia mun päähän, kiitos!
h) ja ainiin. kestovaippoja haluaisin kanssa tehdä. huomenna menen uffille hakemaan villapeittoa kutistettavaksi, ja vaippakuorien materiaaliksi. kyllä!

...toivon vaan että tälläkertaa saisin jotain tehtyä, ihan valmiiksi asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti