torstai 3. kesäkuuta 2010

pyykkimummo ja pussimania

muhun on iskeny hirvee pussimania.
haluan ommella kaikista kankaanrievuista sellasia säilytyspusseja. (ns. leipäpusseja, joissa olis kaksinkertanen kangas, ja taitettu yläreuna.) tein murulle sen kauneustuotteille yhden marimekon vihreestä kankaasta, ja siitä tuli ihan huippu.

ja aloin siivomaan just (miten nää mun siivousprojektit alkaa aina niin kaukaa ja hankalasti?) ja surautin alkuun mun muru-pyykkimummolle pyykkipoikapussin.

joka tosiaan tuli tarpeeseen, koska muru-pyykkimummon äiti, sanottaisko "emäpyykkimummo" lähetti meille pakkauksen, suuren pakkauksen pyykinpesuainetta ja paljon uusia pyykkipoikia.

kyl hitto mua nauratti kun emäpyykkimummo oli käymässä, niin se, ja toi mun oma pyykkimummo yhdessä käänteli pyykkejä narulla tuolla ulkona. KÄÄNTELI. puolessavälissä kuivumisprosessia kosteampi puoli ylöspäin. ai tsiisus mitä hommaa. muru kertoi myöhemmin että emäpyykkimummo oli vielä marmattanut sen pyykkiasetelmia (jotka on musta ihan järjettömän säntillisiä muuten) ja korjaillut pyykkejä "paremmin" kuivumaan, ja asetellut pyykkipoikia paremmin.

ja sit emäpyykkimummo vei meiltä matot, ja koirien makuupaikat ja palautti huolella pestynä. ja tosiaan noin 7kg pesuainetta ja tuhottomasti pyykkipoikia päälle lähetti hän.
maalaiset! :D ja "millanen äiti, sellanen tytär"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti